Ana SayfaÜnlülerUsta oyuncudan şoke eden açıklama: 34 yıldır evliydim, boşanıyorum!

İlgili Postlar

Usta oyuncudan şoke eden açıklama: 34 yıldır evliydim, boşanıyorum!

Usta oyuncu Melek Baykal, 34 yıldır evli olduğu yabancı uyruklu eşinden boşanmak üzere olduğunu açıkladı. Baykal’ın açıklamaları şoke etti. Detaylar haberimizde…

“Bu tarz ilişkilere saygı duymuyorum”

Melek Baykal boşanıyor!

Melek Baykal, 34 yıl önce evlendiği Alman eşi Warner Striening boşanma aşamasında olduklarını açıkladı. Bu ikinci evliliği olan Bakyal “Resmi olarak bir yabancı ile evliliğim var. 1984’ten bu yana. Aşık oldum ve evlendim. Mesleğimi bile gözüm görmedi. Demek ki sadece aşk yetmiyormuş. Sonra ben ülkeme döndüm 1987 yılında. Geçenlerde konuştuk. ‘Biz bu işi bitirsek mi ne yapsak?’ diye, ‘Ben hiç istemiyorum ama sen istiyorsan boşanalım’ dedim. Böyle bir süreçteyiz şimdi.” diye açıklama yaptı.

Melek Baykal kiminle evliydi?

Ünlü oyuncu Melek Baykal, 1984 yılında evlendiği 34 yıllık eşi Warner Striening ile boşanma aşamasında. Baykal’ın bu evliliği pek gündeme gelmediği için fazla bilinmiyordu.

Melek Baykal kimdir?

Melek Baykal’dan kadın erkek yaş farkı açıklaması

Dün, kadın ve erkeklerin arasındaki yaş farkları hakkında söylediği sözler ile eleştiri oklarının hedefi olan Melek Baykal, “Küçük erkeklerle evlenen yaşlı kadınlara hiç sıcak bakmıyorum. Hatta çok ayıplıyorum. Yaşlı hanımlar kendilerini kandırmasın. Genç erkek ya parası ya da şöhret için kendisine geliyor. Yaşı geçkin erkeklerin genç kadınlarla olması çok çirkin. 60 yaşına gelmişsin, 25 yaşında genç kızla aşk yaşıyorsan fena. Böyle ilişkilere hiç saygı duymuyorum. Kadın ve erkek ilişkilerde yaş konusuna çok dikkat etmeli.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler