Ana SayfaÜnlülerMüge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt geri dönüyor

İlgili Postlar

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt geri dönüyor

Magazin dünyasının sevilen iki ismi Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt yeniden programla ekranlara geliyor. İşte yeni program ile ilgili detaylar.

Türkiye’de birlikte sundukları programlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt, yeniden birlikte. En son yayınlanan programlarının ekranlara veda etmesi ile birlikte yeniden ekran önünde olacak.

Müge Dağıstanlı kimdir?

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt magazinde yeni sayfa açıyor

Magazin dünyasında yaşanan olaylar nedeniyle pek çok kanal magazin programlarını bir süreliğine düşünmezken televizyon kanallarında yaşanan el değişikliği ile birlikte magazin programlarına yeniden yer verileceği görüldü. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt teve2’de ekrana gelecek yeni bir program için el sıkışırken önümüzdeki günlerde programın yayın hayatına başlayacağı açıklandı.

Gülşen Yüksel Salt kimdir?

Diğer kanallar magazin yayınlayacak mı?

Gelen bilgilere göre aralarında Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, Show TV, TRT, Kanal 7’nin bulunduğu bir grup kanal, magazin programları yayınlamaya hala sıcak bakmıyor.  Gelecek sezondan itibaren daha çok eğlence içerikli programlara yer verilmesi beklenen kanallar magazin dışı içeriklerle izleyici karşısına çıkacak. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt ile magazin konusunda teve2’de yayınlanacak program sayesinde en çok izlenenlerden birisi olacak.

Özellikle haber ve basından gelmeyen bazı ünlü kişilerin magazin programlarını sunmaya başlaması ve yaşanan tartışma, kavgalar programlara da büyük darbe indirmişti. Şimdi ise Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt ile birlikte haber dünyası da bu gelişmeden dolayı mutlu olmuş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler