Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın tacizci ve ajan olduğu iddia edilen sağ kolu Tarkan Yavaş...

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın tacizci ve ajan olduğu iddia edilen sağ kolu Tarkan Yavaş kaçtı!

Adnan Oktar’ın tacizci ve ajan olduğu iddia edilen sağ kolu Tarkan Yavaş kaçtı! Adnan Oktar’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Tarkan Yavaş’ın operasyon sırasında kaçtığı iddia edildi. Tarkan Yavaş hakkında gündeme gelen iddialar şoke etti. Tarkan Yavaş’ın hakkındaki iddialar neler? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın yanından kaçan Ceylan Özgül, gözaltını böyle kutladı…

Adnan Oktar’ın sağ kolu kaçtı

Adnan Oktar ve ekibine düzenlenen operasyon kapsamında 235 gözaltı yapıldı. Adnan Oktar’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Tarkan Yavaş’ın, bugün sabaha karşı gerçekleşen operasyondan kaçtığı iddia edildi.

Adnan Oktar Kimdir?

Tarkan Yavaş hakkındaki iddialar

Bilim Araştırma Vakfı’nın eski Başkanı olan Tarkan Yavaş’ın, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 suçtan arandığı iddia edildi.

Tarkan Yavaş’ın silahlı olduğu öğrenildi

Sabah’ta yer alan habere göre, Emniyet yetkililerinin verdiği bilgilere göre; Tarkan Yavaş’ın silahlı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Tarkan Yavaş açıklama yayınladı

Tarkan Yavaş, sosyal medya hesabından “Kamuoyuna Duyuru” şeklinde bir açıklama yayınladı. Açıklamasında; şu ifadelere yer verdi:

Vakfımızın Fahri Başkanı Sayın Adnan Oktar’ın uzun zamandır dikkat çektiği “ingiliz derin” devletinin komplosuna cami olarak maruz kalmış bulunuyoruz. Vakfımızın bölücülüğe, materyalizme, darvinizme, homoseksüelliğe, bağnazlığa karşı yürütmüş olduğu fikri mücadelen rahatsız olan ingiliz derin devleti, Fetö, Pkk gibi karanlık odakların uzantıları devletimizin kolluk güçlerini bilgilendirmişlerdir. Biz devletimize güveniyoruz, Allah’ın izniyle, daha önce de birçok kez olduğu gibi bu komplo da sonuçsuz kalacak, hak ve hukuk çerçevesinde gerçekler ortaya çıkacaktır.

Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı ile Milli Değerleri Koruma Vakfı Başkanı Tarkan Yavaş.

Adnan Oktar ve yanındaki 235 kişi, bugün sabaha karşı düzenlenen büyük bir operasyonla gözaltına alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler