Ana SayfaDedikoduMohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı'na Gönderme

İlgili Postlar

Mohammed Alsaloussi’den Şeyma Subaşı’na Gönderme

Ayrılsak da beraberiz hikayesine dönen Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı cehpesinde sular durulmuyor. Yollarını kesin olarak ayrıma kararı alan ikili sosyal medyadan adeta aşık atışmasına girdi. Sık sık gödermeli paylaşımlar yapan Subaşı’na Alsaloussi’den yanıt gecikmedi. Mohammed Alsaloussi’den Şeyma Subaşı’na gönderme geldi. İşte Mohammed Alsaloussi’nin kafaları hayli karıştıran o paylaşımı;

Hakan Sabancı ile Anılan Şeyma Subaşı’ndan Eski Sevgilisine Gönderme!

Alsaloussi, geçtiğimiz gün Instagram hesabının hikayeler bölümünden kucağında bir bebekle çekilen fotoğrafını yayınlayarak, “Saf mutluluk, sevgi ve neşe” yazdı.

Subaşı ise Meedo’nun bu paylaşımından sadece birkaç saat sonra kızı Melisa ile çekilen bir karesini aynı şekilde sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınlayarak, “Yanına geliyorum, benim en safım…” notunu yazdı.

Şeyma Subaşı’nın Filtresiz Pozları Gündem Oldu

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından Mohammed Alsaloussi’ye bir gönderme olarak yorumlanırken, ünlü ismin eski aşkıyla barışmak istediğini düşünenler de oldu.

Dövmesini Sildirdi

Bir dargın bir barışık aşklarını bitiren ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son hamlesi ile “Artık geri dönüş yok” mesajı vermişti.

Önce mutluluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo’ya dair son izi de silmişti. 1.5 yıl önce Meedo’nun adını koluna kazıtan Subaşı’nın, Instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı video ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıkmıştı.

Mohammed Alsaloussi’den Şeyma Subaşı’na Gönderme

Instagram’da 116 bin takipçisi bulunan Mohammed Alsaloussi’nin 3 bine yakın beğeni alan bu gönderisine yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, “Şeyma ve Melisa ile gittikleri tatil yerinden fotoğraflara ‘Cenneti Hatırlıyorum’ demek Şeyma’yı özlediği anlamına geliyor. Şeyma’dan önce hiçbir şey paylaşmayan adam post atıyor, hikaye atıyor. Unutamadı Şeyma’yı, çok belli” diye yazmıştı.

Sadece bu paylaşımla kalmayan Meedo, Instagram hesabının hikayeler bölümünden “Anlaşmazlıklar iyidir. Saygısızlık değildir. Mesafe iyidir. Sadakatsizlik değildir” yazan bir mesajını yazmıştı.

Tüm bunların ardından Alsaloussi, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Ünlü ismin, yayınladığı karede; “Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım” ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler