Ana SayfaDedikoduBarış Falay'dan Ezel Açıklaması Geldi

İlgili Postlar

Barış Falay’dan Ezel Açıklaması Geldi

Barış Falay, Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın sunduğu ‘Afara’ programının konuk oldu. Seneler sonra karakteri hakkında özel şeyler itiraf eden Barış Falay’dan “Ezel” açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Afara Tüm Eğlencesiyle Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği Kanal D’nin yeni programı ‘Afara’, her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Barış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

Daha ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni toplamayı başaran Afara’nın ikinci bölüm konukları; Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı’ydı.
“Menajerimi Ara” dizisindeki karakteriyle bir kez daha dikkatleri üzerine toplayan Barış Falay, bir dönemin ilgiyle izlenen Ezel dizisiyle ilgili herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Barış Falay’dan Ezel Açıklaması Geldi

Barış Falay, ‘Ezel’ dizisine dahil olma sürecini şu sözlerle dile getirdi:

“Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. ‘Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım’ dedim. Şansa o yıl çekilmedi Ezel. İkinci yıl tekrar teklif edildi. Ayıp oluyor deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. ‘Bir okuyayım ayıp olmasın bari’ dedim. Okurken Esra (Ronabar) içerideydi, seslendim, ‘Eyvah’ dedim. ‘O kadar mı iyi?’ dedi. ‘Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam’ dedim.”

Haftada Yedi Gün Çalışıyor

Ayrıca ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu Bloomberg HT’de ekranlara gelen ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programında da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Barış Falay, dizilerin temposu hakkındaki soruya şu yanıtı vermişti;

“Günü kurtarma peşindeyiz. Uzun vadeli politikalar bizde çok çalışmıyor. Sanıyorum kanallarla ilgili. Diziler 90 dakika olunca yürümeye kalktık. ‘Yerli dizi, yersiz uzun’ diye yürümüştük. 90 dakikaya yürüdük, 150 dakikaya çıktı, ben bir daha yürümek istemiyorum. Ama gönül istiyor ki süreler daralsın. Kaliteye çok ciddi yansıyacak. Haftada bazen yedi gün çalışılıyor. Bunun maddi karşılığı dünya ölçeğinde karşılaştırılamaz”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler