Ana SayfaDedikoduEce Erken: Reddi Miras Yapıyorum

İlgili Postlar

Ece Erken: Reddi Miras Yapıyorum

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine büyük bir acı yaşamıştı. Eşinin acısıyla yıkılan ve zor günler geçiren Erken, mirasla aldığı kararı sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Ece Erken “Reddi miras yapıyorum” dedi.

Ece Erken: Reddi Miras Yapıyorum

Ece Erken, “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla” dedi.

Ece Erken Merhum Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İle Olan Son Mesajlarını Paylaştı…

Oğlunun Doğum Günü Zehir Oldu

Bunun yanı sıra Ece Erken geçtiğimiz günlerde oğlu ile birlikte çıktığı tatilde oldukça tatsız bir olay yaşamıştı. Olay sonucunda çılgına dönen ünlü sunucu isyanını sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı;

“Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak’a ‘abi’ diyen, peşinde gezen ‘param yok bana borç al’ diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

“Kaporayı Geri Vermeleri Lazım”

Benan Kocadereli ‘nin adının geçtiği olayla ilgili evi daha önce öldürülen avukattan almak için kapora veren Çetin Kırışgil yayına bağlannmış ve şu açıklama gelmişti;

Ece Erken İsyan Etti!… Ölen Eşi Hakkındaki İtirafı Pes Dedirtti!…

“Eski eşi mahkeme olacak dedi. Eski eşi satılan evin 2 yanında oturuyor. Ece hanımla da konuştuk vasi olarak anne atanacağı için villa, Benan Hanım ‘a gittik. Bekleyin dendi. Ev sonra kiraya verilmiş. 45 bin dolar verdik. ‘Evi kiraya verdik 45 bin dolar kaporayı alın o zaman’ demeleri lazım” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler