Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Songül Karlı 'yı Şoke Eden Mesaj İfşası!...

İlgili Postlar

Şarkıcı Songül Karlı ‘yı Şoke Eden Mesaj İfşası!…

Eski Eşi Metin Yüncü ile Mahkemede Karşı Karşıya Gelen şarkıcı Songül Karlı, büyük bir şok yaşadı. Ünlü şarkıcıyı Şoke Eden Mesaj İfşası! Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Songül Karlı ‘dan Yıllar Sonra Gelen Taciz İtirafı!…

Şarkıcı Songül Karlı ‘yı Şoke Eden Mesaj İfşası!…

Boşandığı eşi Metin Yüncü, tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini itiraf eden şarkıcı  Songül Karlı, Metin Yüncü ile mahkemede yüz yüze geldi. Ünlü şarkıcı; “Bana MİT başkanı ile çalıştığını söyledi. Beni dolandırdı” diyerek şaşkınlık yarattı. Metin Yüncü ise, “Songül’e eski eşimle birlikte olduğum yönünde mesaj gidince beni tehdit etmeye başladı” şeklinde ifadesiyle duyanları şaşkına çevirdi…

Songül Karlı Adeta 20 Yaş Birden Gençleşti…

Ünlü türkücü Songül Karlı ‘nın kendisini dolandırdığı öne sürülen ve içlerinde ünlü türkücünün boşandığı eşi Metin Yüncü ‘nün de olduğu 3 sanığın 10 yıla kadar hapis istemiyle görülen dava İstanbul 6.Ağır Ceza Mahkeme ‘nde devam ediyor. Bugün yapılan görülen duruşmaya, davacı Songül Karlı, tutuksuz davalı Metin Yüncü ve vekiller katıldı…

“Eski Eşimle Evliyken Songül Karlı İle Yaşıyordum”

Duruşmada savunma yapan sanık Metin Yüncü, Florya’da satılık bir arsa olduğunu ilandan öğrendiklerini ancak sonradan satıştan vazgeçildiği için orayı alma fikrinden vazgeçtiklerini söyleyerek, “Tam olarak tarihini hatırlamamakla birlikte eski eşimden 2009 veya 2010 yılında boşandım. Eski eşimle evliyken müşteki Songül Karlı ile yaşamaya başladım. Bu nedenle ilk eşimden anlaşmalı olarak boşandık….”

“Yalan Söylemedim”

….Boşandıktan sonra Songül de eşinden boşandığı için kendisiyle 2012 yılı Nisan ayında evlendik ve 5 yılın ardından 2017’de boşandık. Müşteki Karlı’ya ‘MİT’te, emlakçıda tanıdıklarım var’ şeklinde herhangi bir şey söylemedim. Müştekiye ait Sultanbeyli’deki arsayı o dönem ekonomik olarak sıkıştığı için satmaya karar verdik. Vekaletname verildiği zaman, Songül arsanın satışı için vekalet verdiğini biliyordu. Arsayı alan kişiyi tanımıyorum” dedi.

“Mesajı Görünce Beni Tehdit Etti”

Metin Yüncü çarpıcı ifadelerine şöyle devam etti; “Müşteki Songül ile tanıştığım dönemde emlak işi yapıyordum. Durumum çok iyiydi, hatta müştekiyle ayrıldıktan 2 ay sonra evinde buluştuk. Aramızda herhangi bir sorun yoktu ancak Songül’e eski eşimle birlikte olduğum yönünde mesaj gidince ‘ben sana yapacağımı biliyorum’ demeye başladı. Suçlamaları kabul etmiyorum ve hakkımdaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

Songül Karlı “Çok Güzel Bir Hikaye Çiziyorlar”

Duruşmada 13 yaşından beri çalıştığını ve çocuğuyla kendisi için mal varlığı yaptığını söyleyen Songül Karlı, “Burada çok güzel bir hikaye çiziyorlar ama böyle olsa benim burada ne işim var. Ben zaten halka mal olmuş bir insanım, Arsanın satış olayı biz evlenmeden önce gerçekleşti. Çok kısa süre sanık Sezai’yi daha önceden görmüştüm. Vekaletname verdiğim gün de sanık Metin beni arayarak Sezai’nin beklediğini söyledi…..

…..Notere gittiğimde vekaletname hazırdı. İçeriğini okumadım. Adımı soyadımı yazıp imzaladım ancak sonra vekaletnamenin satış yetkisini de kapsadığını arsa satılınca öğrendim. Sanıkların savunmalarını kabul etmiyorum. Güzel bir senaryo yazmışlar. Bu camiada olup da bu kadar yalanı bir araya getirme hayal gücüm yok benim” şeklinde ifade etti.

Alınan savunmaların ve beyanların ardından mahkeme, eksik hususların giderilmesine ve dosyanın mütalaasının hazırlanması için Savcıya gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi. (İHA)

Songül Karlı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler