Ana SayfaDedikoduMiray Daner ile Oğulcan Engin'den Aşk Dolu Paylaşım

İlgili Postlar

Miray Daner ile Oğulcan Engin’den Aşk Dolu Paylaşım

Bir süredir Seda Sayan ile Sinan Engin’in oğulları, işletmeci Oğulcan Engin ile gözlerden uzak bir aşk yaşayan Miray Daner, zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Engin’in 32’nci yaş gününü kutlayan güzel oyuncu, bu kez sevgilisiyle romantik bir pozunu yayınladı. Miray Daner ile Oğulcan Engin’den aşk dolu paylaşım geldi.

Miray Daner’den Yıllar Sonra Gelen Aşk İtirafı!!!…

21 yaşındaki Güzel oyuncu Miray Daner, Berker Güven’in, “En sevmediğin özelliğin ne?” sorusuna, yanıt olarak  “Herkese çabuk güveniyor olmam. Bu tarafımı törpülemeye çalışıyorum” dedi. Açıklamalarına devam eden güzel oyuncu, “Anlayışsız insanlara, empati yoksunlarına, hep kendini düşünen çıkarcı ve egoistlere tahammül edemiyorum.”

Miray Daner Kimdir?

“Hayat mottom; Bob Marley’in ‘Yaşadığın hayatı sev. Sevdiğin hayatı yaşa’ sözü……Çocukken popçu Yalın’a hayrandım, dahası ona aşıktım….Karantina günlerinde evde kendi kendime dans ediyorum, şarkı söylüyorum, yeni yemek tarifleri öğreniyorum ve bol bol kitap okuyorum……Oyuncu olmasaydım, psikoloji eğitimi almak isterdim.”

Pınar Deniz: “Miray Daner İle Tokatlaştık”

Miray Daner ve Oğulcan Engin Fena Yakalandı

Hakkında aşk iddiaları çıkan Miray Daner ve Oğulcan Engin dün akşam saatlerinde bir mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. İstanbul trafiğini birbirine katarak gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynadı. İkili görüntü vermemek için oldukça çaba gösterse de objektiflerden kaçamadı.

Oğulcan Engin’den Miray Daner Paylaşımı

Nikah masasına oturması beklenen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Yalnızlığı kısa süren Engin, son olarak gönlünü oyuncu Miray Daner’e kaptırmıştı.

Ünlü çift, aylar önce Bebek Hotel’den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna, “Güzel gidiyor” yanıtını vermişti.

Miray Daner’den Oğulcan Engin Paylaşımı

Uzun süredir bir arada görünmeyen Miray Daner-Oğulcan Engin çiftinden Engin, 32 yaşına bastı. Güzel oyuncu da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

İlk olarak Engin’i doğum günü pastasıyla fotoğraflayan 23 yaşındaki Daner, paylaşımına; “İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum” notunu düştü. Ardından ünlü işletmeciyle romantik bir pozlarını yayınladı.

Miray Daner ile Oğulcan Engin’den Aşk Dolu Paylaşım

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten yeni bir kare daha geldi. Miray Daner, sevgilisi Engin ile balkonda verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ikilinin romantik karesi büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler