Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMir Yusuf 'a Yeni Albümüne Kuşadası İlham Verdi

İlgili Postlar

Mir Yusuf ‘a Yeni Albümüne Kuşadası İlham Verdi

Azerbaycan’ın Süperstar’ı Mir Yusuf, yeni albümü ‘Al Teyyare’ ile hem Azarbaycan’da hem de Türkiye’de müzik sektörüne can verdi. Yusuf, yeni albümünün çalışmalarını da tatil için geldiği ve çok sevdiği Kuşadası’nda tamamladı. Detaylar haberimizin devamında..

Mir Yusuf Kimdir?

Yeni albümüne Kuşadası İlham Verdi

Azerbaycan’ın Süperstar’ı Mir Yusuf, yeni albümü ‘Al Teyyare’ ile hem Azarbaycan’da hem de Türkiye’de müzik sektörüne can verdi. Yusuf, yeni albümünün çalışmalarını da tatil için geldiği ve çok sevdiği Kuşadası’nda tamamladı.

2000’li yılların başında müzik sektörüne giden ve sesi, yorumu ve besteleriyle Azarbaycan’da olduğu kadar Türkiye’de sevilen Yusuf, DMC’nin etiketinde yeni albümünü çıkardı.12 şarkıdan oluşan ‘Al Teyyare albümünde, birbirinden başarılı onlarca müzisyenle çalışan Yusuf, ön hazırlık döneminin büyük bir kısmını da Kuşadası’nda tamamladı. Ailesiyle birlikte tatil yapmak için Kuşadasına giden ve çok sevdiği için oraya yatırım yapan Mir Yusuf, Azarbaycan ve Türkiye arasında da mekik dokuyor. Kuşadası tatilden sonra hayatının çok değiştiğini söyleyen Mir Yusuf, Türk kardeşlerimin cana yakınlığı ve Türkiye’nin eşsiz doğasının kendisine ilham verdiğini açıkladı.

Şenay Lambaoğlu Azeri Türküsüne Yorumuyla Renk Kattı!

Starlar Onu Seçti

Bir ayağının her zaman Türkiye’de olduğunun altını çizen  Yusuf, şimdiye kadar Funda Arar, İrem Derici, Sinan Ceceli ve Sinan Akçıl gibi birçok isimle düetlere imza attı. Önümüzdeki günlerde süpriz bir isimle daha düet çalışması yapacak olan sanatçı hazırlıklara başladı.

Türk müzik sektörünün ilgiyle takip ettiği Mir Yusuf, bestelerinin ve şarkılarının birbirinden başarılı Türk yorumcuların seslendirmesinden çok mutlu olduğunu söyledi. Yusuf’un her şarkısını milyonlar dinleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler