Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Geçtiğimiz sene Ekim ayında ayrılık haberiyle gündeme damgasını vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti sık sık gündeme gelmeye devam ediyordu. Cem Yılmaz’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları kafaları iyice karıştırmıştı. Yeni yılda da beklenmedik bir adım atarak Serenay Sarıkya’yı takipten çıkaran Cem Yılmaz ilişki iddialarının güçlenmesine neden olmuştu, ki bugün yaşanan gelişme Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasındaki buzlar eriyor mu sorusunu akıllara düşürdü.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz sene Şubat ayında bir süredir birlikte oldukları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti hakkında kulislerde ikilinin ilişkisinin evliliğe gideceği konuşuluyordu. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya yakın kişilerden çiftin birlikte yaşamayı düşündüğü öğrenilmişti. Hatta pandemi döneminde Cem Yılmaz, Sarıkaya’nın annesiyle bile tanışmıştı. Ancak ikilinin ilişkisi pek de uzun sürmedi. Sessiz sedasız yollarını ayıran çiftin arasında soğuk rüzgarlar estiği sosyal medyada paylaşım yapmamalarından anlaşılmış ve Etiler’de bir restoran çıkışı yalnız olan Cem Yılmaz’a ayrılık sorusu sorulduğunda Yılmaz sadece “Evet” yanıtını vermişti. Ayrılığın nedeniyle ilgili iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmemişti.

Serenay Sarıkaya’dan Saadet Özsırkıntı Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

Cem Yılmaz’dan Saadet Özsırkıntı Açıklaması

Ayrılıktan kısa bir süre sonra O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı ile bir aşka yelken açtığı iddia edilen Cem Yılmaz “Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru… Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır…” açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya’dan İmalı Yeni Yıl Mesajı

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra pek fazla açıklama yapmayan Serenay Sarıkaya’dan hafif göndermeli bir yeni yıl mesajı geldi. Serenay Sarıkaya, son yaptığı paylaşıma “2020 bize çok şey öğrettin… Dersimizi aldık… 2021 senden çok umutluyuz. Sağlıkla gel, huzur, neşe, iyilik, güzellik, bolluk bereket getir… Annemle herkese gönülden harika bir yıl diliyoruz. Kucak dolusu sevgiler, öpücükler…” mesajını not düşmüştü.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler