Ana SayfaDünyaMetin Hara, Adriana Lima ile ayrılmadığını paylaşımıyla ispatladı

İlgili Postlar

Metin Hara, Adriana Lima ile ayrılmadığını paylaşımıyla ispatladı

Adriana Lima’nın Amerika’ya dönmesinin ardından gündeme gelen ayrılık dedikodularının harekete geçen Metin Hara, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ayrılık dedikodularının önünü tıkadı. İşte detaylar…

Türk yazar Metin Hara ve dünyaca ünlü model Adriana Lima aşkı hala daha magazincileri merceği altında. Geçtiğimiz ay Bodrum’da aşklarını doyasıya yaşayan Metin Hara ve Adriana Lima’nın, ünlü modelin Amerika’ya dönüşü ile ayrıldığı haberleri gündeme gelmişti. Ancak, Metin Hara’nın sosyal medya hesabından yaptığı ve “Sadece bir gülümsemeye tanık olmak için…” notunu düştüğü paylaşımı dedikoduların asılsız olduğunu kanıtladı.

Ayrılık dedikoduları nasıl çıktı?

Bodrum tatilinin ardından Amerika’ya dönen Adriana Lima’nın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Miltiadis Kastanis’i New York’taki evinde misafir etmesi, Metin Hara ile ayrıldığı konusundaki dedikoduları desteklemişti. Kastanis ile evinde birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Lima, çıkan dedikoduların ardından hemen paylaşımını kaldırmıştı. Ardından da açıklama yaparak Kastanis ile ilişkisi olmadığını söylemişti. Lima, “Aşkım Metin ile hakkımızda dönen dedikoduları duydum. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım Miltiadis. Evet eşcinsel ve ailemin bir parçası. Sizden ricam Metin ile mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz.” açıklamasını yapmıştı.

Metin Hara’dan ayrılmadık pozu

Ayrılık dedikodularının ardından hemen harekete geçen Metin Hara, Adriana Lima’nın yanına gitti. Sosyal medyadan birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Hara, paylaşımına “Sadece bir gülümsemeye tanık olmak için…” notunu düştü. Metin Hara, bu paylaşımı ile ayrılık dedikodularına son noktayı koymuş oldu.

Doya doya aşk

Adriana Lima ve Metin Hara, geçtiğimiz ay Bodrum’da beş günlük romantik bir tatil yapmıştı. Tatil sırasında basın mensupları tarafından adım adım takip edilmişti. Meraklı gözlere aldırmayan çift, aşklarını doyasıya yaşamış, romantik pozlar vermişti.

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler