Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli'den şok oyunculuk kararı

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’den şok oyunculuk kararı

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Meryem Uzerli hakkında hep yeni projelerde yer alacağı ile ilgili dedikodular yapılmaya devam ediyor. Ekranlardan bir süredir uzak kalmayı tercih eden güzel oyuncu ekranlara ne zaman dönecek? Meryem Uzerli’nin yeni projesi ne? Meryem Uzerli oyunculuğu bıraktı mı? gibi çeşitli sorular gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İşte kendi açıklaması ve Meryem Uzerli’den şok oyunculuk kararı. Detaylar haberimizde.

Dünyaca ünlü şarkıcı, Meryem Uzerli’yi böyle öptü!

Meryem Uzerli oyunculuk kararını paylaştı

Oyuncu Meryem Uzerli yakın zamanda yeni bir dizi projesinde yer almayacağını, uzun bir süre daha ekranlardan uzak kalmayı tercih ettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, kulislerde konuşulana göre ciddi ciddi oyunculuğa ara verdi. Yakın çevresine “Teklifler geliyor ama kabul etmiyorum” dediği konuşulan Meryem Uzerli, önümüzdeki süreçte bir süre daha hiçbir projeye “evet” demeyeceğini yapım şirketlerine de bildirdiğini yakın çevresiyle paylaşmış.

Meryem Uzerli dolgunun dozunu abartmış!

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle yıldızı parlayan ve fenomen bir oyuncu olan Meryem Uzerli daha sonra Annemin Yarası, Gecenin Kraliçesi, Öteki Taraf gibi yapımlarda rol aldı. Hürrem Sultan karakterindeki başarıya ulaşamayan diğer dizi karakterlerinden sonra ekranlara dönmek için ince eleyip sık dokuması gayet anlaşılır görünüyor.

Tam adı Meriem Sahra Uzerli olan 35 yaşındaki güzel oyuncu, kariyerinde Almanya’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok tiyatro, televizyon filmi ve dizide yer aldı. Başarrıl ıve güzel oyuncuyu önümüzdeki süreçte ekranlarda görmek isteyen pek çok kişi olduğunu biliyoruz, bu açıklaması beklentileri boşa çıkartıp hayranlarını üzse de kısa sürede ekranlarda yer almasını umut ediyoruz.

Meryem Uzerli kızıyla fotoğraf attı olay oldu!

Meryem Uzerli ve kızı Lara’nın Sabah Dansı

https://www.youtube.com/watch?v=tcuOXswfiic

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler