Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz-Defne Samyeli aşkında sürpriz gelişme: Bu aşk ayaklarımı yerden kesiyor!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkında sürpriz gelişme: Bu aşk ayaklarımı yerden kesiyor!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkında sürpriz gelişme! Geçtiğimiz haftalarda aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı tam gaz devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz nasıl zayıfladığını anlattı

Defne Samyeli Cem Yılmaz aşkı tam gaz

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ve oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, üç haftadır aşk yaşıyor. Her ne kadar aşklarını inkar etseler de, dikkatli gözler aşkın detaylarını yakından görebiliyor.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye büyük sürpriz

Posta Gazetesi’nde gündeme gelen iddiaya göre; şu sıralar İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ve çekimler için İstanbul Bahçeşehir’de olan Defne Samyeli, sette büyük bir sürpriz yaşadı.

Defne Samyeli kimdir?

Bu aşk ayaklarımı yerden kesiyor

Defne Samyeli, dizi setinde koskoca bir gül buketi ile karşılaştı. Büyük bir mutluluk yaşayan Defne Samyeli’nin, ekip arkadaşlarına “Bu aşk ayaklarımı yerden kesiyor.” dediği iddiaları ortaya çıktı.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli hep inkar etti

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, aşk yaşadıklarını hep inkar ettiler. Taraflardan Cem yılmaz, aşk iddialarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Defne Samyeli de aşkı inkar etmiş, sosyal medya hesabından “Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, üç haftadır aşk dedikoduları ile anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler