Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci doktoru tehdit mi etti! Flaş İddia!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci doktoru tehdit mi etti! Flaş İddia!

Tuğba Ekinci ile ilgili gündeme gelen son bilgiler oldukça şaşırtıcı. Ünlü şarkıcının doktoru tehdit ettiği ve durumun resmi makamlara ulaştığı öne sürüldü. İşte detaylar.

İstanbul Beşiktaş’ta yer alan sağlık ocağındaki aile hekimine giden Tuğba Ekinci’nin aile hekimi tarafından tedavi edilmediği ve bu nedenle de ünlü isim ile doktor arasında tartışma yaşandığı belirtildi. Konuyla ilgili gelen bilgilere göre doktorun tedavi etmemesi üzerine Tuğba Ekinci’nin sinirlendiği ve doktoru tehdit ettiği belirtilirken, konuyla ilgili resmi makamlara gidildi. İki taraf da birbirini şikayet ederken yaşanan olayın öncesinin olduğu öğrenildi.

“Sen geçen sene bize bağırmıştın!”

Doktorun geçen sene gelen Tuğba Ekinci’nin kendisine bağırdığını söyleyerek “Sen geçen sene bize bağırdın, seni muayene etmem. Git buradan” dediği ve bunun üzerine de Tuğba Ekinci’nin hakaret ettiği ifade edildi. İkili arasında yaşanan tartışmanın sonlanmaması üzerine de polisler çağırılarak şikayetçi olundu. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde kararın verilmesi beklenirken Tuğba Ekinci’nin olayla ilgili hiçbir şey paylaşmamış olması da dikkatlerden kaçmadı.

Tuğba Ekinci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler