Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Sürpriz Bir İşe İmza Attı!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Sürpriz Bir İşe İmza Attı!

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli yeni bir şirketle anlaşmaya imza attı. Güzel oyuncunun yeni çalışacağı menajerlik şirketi açıklandı. Uzerli’nin, çalışacağı menajerlik şirketinden konuyla ilgili olarak açıklama geldi.

Meryem Uzerli Yeni Şirketiyle Dünya Çapında Oyunculuk Yapacak

Medyatava’dan aldığımız habere göre; Meryem Uzerli hem Türkiye’de hem de tüm dünya çapında çalışacağı yeni bir menajerlik şirketiyle anlaşma yaptı. PH7 Talent Menajerlik Şirketiyle çalışmak için imza atan güzel oyuncu, bundan sonra sadece ülkemizde değil diğer dünya ülkelerinde de yeni projelerde yer alacak.

Sektörün öncülerinden olan GNL Entertainment, ID İletişim ve Sprint gibi firmalarla işbirliği yapan PH7 Talent şirketi; müzik, film, TV ve spor sektörlerinin önde gelen isimlerinin de temsilciliği ve menajerliği alanlarında hizmet veriyor.

Meryem Uzerli Sürpriz Bir İşe İmza Attı

PH7 Talent’tan gelen açıklamada; Türkiye dışında, tüm dünyada da kariyer yapabilecek sanatçılarla çalıştıklarını ve bu bağlamda Meryem Uzerli ile yaptıkları işbirliği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında birlikte projeler yapmayı planladıkları bildirildi. Ayrıca güzel oyuncu Uzerli ile Türkiye ve tüm dünyada birlikte çalışacaklarından mutlu oldukları yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler