Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'nin Kuvet pozu işi bitirdi!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin Kuvet pozu işi bitirdi!

Meryem Uzerli’nin küvette, yüzü gözü köpük içindeyken çektiği video başına iş açtı. Menajerlik şirketi ünlü oyuncuyla sözleşmesini iptal etti.

Kuvet pozu işi bitirdi!
Menajerlik şirketi Icon Talent Management’ın 3 yıldır çalıştığı Meryem Uzerli ile yollarını ayırmasına şunlar neden oldu:
– Menajerleri Meryem Uzerli’nin diksiyonunu düzeltmesi için Türkçe dersleri almasını istedi. Ancak Uzerli derslere hiç gitmedi.
– İşinden çok özel hayatıyla gündeme geldi, bu konuda kimseyi dinlemedi. Camiada ‘Ajansı Meryem’i iyi yönetemiyor’ imajı oluştu.
– Üç gün önce küvette çektiği, Instastory’den paylaştığı banyo videosu ise bardağı taşıran son damla oldu. Menajerlik şirketi, Uzerli ile ipleri kopardı.
Kariyeri inişti
Meryem Uzerli, ‘Muhteşem Yüzyıl’ı ‘Tükenmişlik Sendromu’na girdiğini söyleyerek bırakmış, Almanya’ya gitmişti.
1 yıl sonra büyük sükse ile geri dönen Uzerli’nin başrolde yer aldığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi reyting kurbanı olmuştu. ‘Annemin Yarası’, ‘Cingöz Recai’ ve ‘Öteki Taraf’ filmlerinin gişesinde de umduğunu bulamamıştı.

MERYEM UZERLİ’NİN YENİ MENAJERLİK ŞİRKETİ BELLİ OLDU

Meryem Uzerli’nin yeni menajerlik şirketi belli oldu. Uzerli, PH7 Talentmenajerlik şirketi ile çalışacak.İşte, PH7 Talent’ten yapılan açıklama;PH7 Talent menajerlik şirketi olarak Meryem Uzerli ile  bundan böyle Türkiye ve tüm Dünyada birlikte çalışacağımızın mutlu haberini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

PH7; sektörlerinde bilinen ve önde gelen GNL Entertainment, ID İletişim veSprint firmalarının iş birliği ile hayata geçirilmiş olup, müzik, film, tv ve spor sektörlerinin önde gelen isimlerinin temsilciliği ve menajerliği alanlarında hizmet vermektedir.
PH7 olarak, Türkiye dışında tüm dünyada da kariyer  yapabilecek sanatçılarla çalışmaktayız ve bu bağlamda Meryem Uzerli ile yaptığımız işbirliği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında birlikte projeler yapmayı planlamaktayız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler