Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Mısırlı sevgilisinden ayrıldı, kalbini Alman yönetmene kaptırdı!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisinden ayrıldı, kalbini Alman yönetmene kaptırdı!

Meryem Uzerli, Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro’dan ayrıldıktan sonra gönlünü Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut’a kaptırdı. Çiçeği burnunda çift, önceki akşam birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Meryem Uzerli, yeni bir aşka yelken açtı

Mısırlı oyuncu sevgilisi Bassel Alzaro ile evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilirken ayrılık haberi gelen ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den yeni aşk müjdesi. Alzaro ile sürpriz şekilde yollarını ayıran Uzerli, Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut ile aşk yaşamaya başladı.

Meryem Uzerli, yeni sevgilisi Lüey Nohut ile gecelerde

Meryem Uzerli, önceki akşam Almanya’dan gelen yeni sevgilisi Lüey Nohut ile İstanbul gecelerinde eğlendi. Arkadaşları ile birlikte gecelere adım atan Uzerli ve Nohut çifti, ilk olarak Etiler’deki La Boucherie’de eğlendi. Sonrasında, Emirgan’daki Gizli Kalsın’a gittiler. Bir saat kadar sonra, yine hep birlikte Etiler’de bulunan Fenix’e geçtiler.

Sevgilisi kapüşonla saklanmaya çalıştı

Eğlendikleri mekandan birlikte çıkan Meryem Uzerli ve sevgilisi Lüey Nohut, basın mensuplarının patlattığı flaşlar ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Meryem Uzerli, neşeli ve rahat tavırlar sergilerken, sevgilisi kapüşonu ile yüzünü gizlemeye çalıştı.

Çift, mekandan Meryem Uzerli’nin VIP minibüsü ile ayrıldı.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Mısırlı oyuncu sevgilisi Bassel Alzaro ile evlilik hazırlıkları yaptığı haberleri ile gündemdeyken, sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılık sonrası yeni bir aşka yelken açan Uzerli, Alman yönetmen ve senarist Lüey Nohut ile aşk yaşamaya başladı.

Meryem Uzerli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler