Ana SayfaDedikoduSeren Serengil "Sidikli, onurunu yataklı vagonlarda kaybetmiş kişi" Sözlerine Dava Açtı!

İlgili Postlar

Seren Serengil “Sidikli, onurunu yataklı vagonlarda kaybetmiş kişi” Sözlerine Dava Açtı!

Seren Serengil yine; açtığı tazminat davası ile gündemde şok etkisi yaptı! You Tube kanalında magazin yorumları yapan Sacit Aslan’ın, kendisine; “Sidikli, çişli” gibi sözler söylemesinin yanı sıra onuruna ve haysiyetine dil uzattığı gerekçesiyle güzel sunucu, Aslan’a dava açtı.

Seren Serengil son zamanlarda gerek ünlü isimlerle olan tartışmalarıyla gerekse kendisine açılan veya kendisinin açtığı tazminat davalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü sunucu; bu kez de kendisine çok ağır sözler sarf eden magazin yorumcusu Sacit Aslan’a dava açarak gündeme bomba gibi düştü!

Serengil’den, Sacit Aslan’a 100 Bin Liralık Tazminat Davası 

Sabah gazetesinden aldığımız habere göre ünlü sunucu Serengil; kendisi hakkında ağır sözler söylemesi nedeniyle magazin yorumcusu Sacit Aslan’a, avukatı Ersoy Akdemir aracılığıyla geçtiğimiz gün, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açtı. Serengil; 27 Ekim tarihinde onur ve haysiyetine dil uzatan Sacit Aslan’a, 100 bin liralık tazminat davası açtı. İddiaları yalanlayan Sacit Aslan, avukatı aracılığıyla davanın reddini istedi.

Seren Serengil Sacit Aslan'a Dava Açtı

İşte! Sacit Aslan’ın Seren Serengil Hakkındaki Şok Eden İddiaları!

Magazin yorumcusu Aslan’ın, güzel sunucuya; çişli”, “sidikli”, “Yataklı tren vagonlarındaki maceralarını anlatayım”, “Patron ofislerinde haysiyetini, onurunu, yataklı vagonların kompartımanlarında kaybetmiş bir kişisin” gibi sözler söylediği iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler