Ana SayfaDedikoduİşte Türk Kardashian!

İlgili Postlar

İşte Türk Kardashian!

Almanya’nın Kim Kardashian’ı Türk Çıktı! Almanya’da doğup büyüyen top model Metisha Schaefer’ın Türk olduğu ortaya çıktı. Gerçek ismi ise; Mehtap Yavuz!

Almanya’da doğup büyüyen Metisha Schaefer, Almanya’da birçok projede yer aldı ve Amerika’nın en önemli kanallarında boy göstererek ismini duyurdu. Onu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise Kim Kardashian’a olan benzerliğiydi.

Mehtap Yavuz, 1985 yılında Almanya’nın Köln şehrinde doğdu. İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümün mezunu olan Metisha, 2010 yılında aldığı ani kararla Amerika’ya uçtu ve Miami eyaletinde yaşamaya başladı. Güzelliğiyle olduğu kadar yeteneğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Metisha Schaefer; dünyaca ünlü yıldızların kliplerinde yer aldı. Bu starların arasında Jennifer Lopez, 50 Cent, Nicki Minaj, David Guetta, Sean Paul, Chris Brown, Pitbull, Florida gibi isimler yer alıyor…
KARDASHİAN’IN RAKİBİ
5 dil bilen Metisha, Amerika’nın E!Entertainment isimli kanalında reality şov programı yaptı. Ardından Amerika’nın önde gelen dizi ve filmlerinde başrol oyunculuğu yapan model Metisha Schaefer, Amerika’da Kim Kardashian’a olan benzerliğinden ötürü kendisine rakip gösteriliyor.  Schaefer, son olarak WAGS Miami isimli dizide ve Blood Feast isimli korku filminde başrol oynadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler