Ana SayfaÜnlülerDondurmam Gaymak'ın Ali ustası Turan Özdemir son yolculuğuna uğurlandı...

İlgili Postlar

Dondurmam Gaymak’ın Ali ustası Turan Özdemir son yolculuğuna uğurlandı…

Geçirdiği kalp krizi neticesinde önceki gün evinde hayatını kaybeden Dondurmam Gaymak filminin Ali ustası ünlü oyuncu Turan Özdemir, İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri, gözyaşları içinde veda etti. Detaylar haberimizde…

Turan Özdemir için İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde tören düzenlendi

Dondurmam Gaymak filminde oynadığı Ali usta rolü ile gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Turan Özdemir, önceki akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Turan Özdemir, bugün İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Turan Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Turan Özdemir için Konak Sahnesi’nde düzenlenen törene Turan Özdemir’in eşi Müzeyyen, kızı Ezgi ve oğlu Ozan Özdemir, ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra yönetmen ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, tiyatro, dizi ve sinema sanatçısı Tomris Çetinel, yönetmen Tayfun Karamahmutoğlu ve birçok sanatçı katıldı.

Eşi ve kızı gözyaşlarına boğuldu

Ünlü oyuncu için düzenlenen törende, Turan Özdemir’in eşi Müzeyyen Özdemir ve kızı Ezgi Özdemir Ali ustaya gözyaşları içinde veda ettiler.

Turan Özdemir’e saygı duruşu eşliğinde duygusal veda

Tören sırasında, Turan Özdemir’in sahnede duran tabutunun arkasındaki ekranda ünlü oyuncunu rol aldığı projelerden kesitler gösterildi. Özdemir için gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından, ünlü oyuncunun sanatçı arkadaşları sahneye çıkarak merhum Turan Özdemir ile olan anılarını paylaştı. Törende duygu seli yaşandı.

Turan Özdemir kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler