Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTuğba Özay Sevenleri İle Beyaz Perdede Buluşuyor!

İlgili Postlar

Tuğba Özay Sevenleri İle Beyaz Perdede Buluşuyor!

Tuğba Özay Sevenleri İle Beyaz Perdede Buluşuyor!

Bu zamana kadar başarıları ile adından sıkça söz ettiren Tuğba Özay, uzun süredir ekranlara ara vermişti. Tuğba” Özay sevenleri ile “Elim Sende” filminde buluşacak. Kadrosu oldukça güçlü olan filmin konusu da birbirlerine aşık olan genci anlatmakta. Elim Sende filmi Şubat ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Survivor’da Yer Almıştı

Survivor yarışmasında yer alan Tuğba Özay adada olan yaşantısı ile sık sık gündeme gelmişti. Ada yaşantısı için kendine bir yaşam alanı oluşturan Tuğba Özay, başarılı bir Survivor hayatına imza atmıştı. Yarışmadan sonra cinsellik ile ilgili yaptığı açıklamalar ise oldukça konuşulmuştu.

“Elim Sende” Filminin Kadrosunda Yer Alıyor

Mankenliğe 1994 yılında başlayan Özay, 1995 Miss Model Of The World yarışmasında ikinci seçildi. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, “Sonradan Görmeler”, “Hemşerim”, “Aynalı Tahir”, “Çiçek Taksi” dizilerinde oynadı. Özay, Ferhan Şensoy’un sahneye koyduğu “Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir şey Oldu” oyunu ile öğrencilik yıllarındaki hayalini gerçekleştirdi.

Tuğba Özay’ın yer aldığı ‘Elim Sende’ filminin konusu ise “Birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi’nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesi izleyenleri büyüleyecek. Aynı evin içinde iki okunmamış mektup… Birbirinden habersiz iki aşık… Bulut geri geldiğinde Mavi’yi ne halde bulacaktır?” Tutkulu bir aşk hikayesi ile herkesin yüreğini ısıtacak olan filmin oyuncu kadrosunda; Eşref Kolçak, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay yer almakta.

Tuğba Özay Sevenleri İle Beyaz Perdede Buluşuyor!
Tuğba Özay Sevenleri İle Beyaz Perdede Buluşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler