Ana SayfaKültür ve SanatFilmler“Recep İvedik 4” 18 Ocak Perşembe Akşamı TV8’de!

İlgili Postlar

“Recep İvedik 4” 18 Ocak Perşembe Akşamı TV8’de!

“Recep İvedik 4” 18 Ocak Perşembe Akşamı TV8’de!

Survivor yarışmasından esinlenmesiyle ortaya çıkan Recep İvedik 4 filmi vizyona girdiği zamanlarda en çok izlenen film arasına girmeyi başarmış ve birçok insan tarafından oldukça olumlu yorumlar almıştı. Bilindiği üzere Recep İvedik karakterine yakışıklı oyuncu Şahan Gökbakar hayat vermekte. Bu zaman kadar seri haline gelmiş film, birçok başarıya imza atmış durumda.

Recep İvedik Serisi Konuları

Recep İvedik 1:  Film aslında adamın birinin cüzdanını yola düşürmesiyle başlar. Başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur.

Recep İvedik 2: Filmin ikinci serisinde ise Recep İvedik ve babaannesinin istekleri gündemde. Torunun, adam olmasını isteyen babaanenin bazı şartları olur ve bu Recep İvedik’i oldukça zorlar. Babaanne bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Recep İvedik’in bunları kazanma mücadelesi ise oldukça komik sahnelere imza atıyor.

Recep İvedik 3: Recep İvedik’in bu serisinde ise Recep İvedik’in duygusal boşluğunu anlatmakta. İçi sıkılan ve kendini eve kapatan Recep’in bu halleri milyonları kahkahaya boğacak cinsten.

Recep İvedik 4: Recep İvedik, mahallesindeki çocuklardan kurulu futbol takımının antrenörüdür. Ancak düzenli olarak idman yaptıkları araziyi sermaye sahibi biri satın alacaktır. Recep’in ise buna izin vermeye niyeti yoktur. Recep’e göre araziyi kurtarmanın tek yolu para bulup kendisinin satın almasıdır. Bulabildiği tek çözüm ise Survivor’a katılıp büyük ödülü kazanmaktır.

Recep İvedik 5: Recep İvedik’in bu sefer ki amacı ise Türkiye’yi olimpiyatlarda başarabileceğini göstermektir. Diğer ülkelerle mücadele eden Recep İvedik ve ekibi başarılara imza atmakta.

“Recep İvedik 4” Perşembe Akşamı TV8’de

İnsanların adını duydukça istemsiz gülümsemesine sebep olan Recep İvedik 4 filmi yarın saat 20:00’da TV8’de. Bu zamana kadar yaptığı şaka ve kaba hakaretlerle izlenme rekorları kıran Recep İvedik serisi bu zamana kadar olumsuz yorumlar da alsa büyük başarılara imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler