Ana SayfaDedikoduMerve Özbey Doğum Öncesi Son Konserini Verdi

İlgili Postlar

Merve Özbey Doğum Öncesi Son Konserini Verdi

Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Merve Özbey, dün akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sahne aldı. Merve Özbey doğum öncesi son konserini verdi. İşte detaylar;

Soruları Yanıtladı

İkinci bebeğine sekiz aylık hamile olan Merve Özbey, doğum öncesi son konserinde sevenleriyle buluştu. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında ‘Tamamen Arabesk’ konseptiyle hayranlarının karşısına çıkan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Merve Özbey Doğum Öncesi Son Konserini Verdi

Doğum öncesi son kez sahne alan Özbey, “Heyecanlı mıyım, buruk muyum bilmiyorum” dedi. Güzel yorumcu, “Elif’e hamileyken pandemi vardı, 3.5 aylıkken yattım, doğumdan üç ay sonra konserlere başladım. Şimdi ise çok yoğun bir tempoyla çalıştım. Normalde finali ayın 20’sinde yapacaktık ama burada nokta koymayı planladık. Bunun dışında her şey yolunda” dedi.

“Albüm Kadınıyım”

‘Serdar Ortaç Vol.1’ albümde yer alan ‘Kararsın Dünyam’ şarkısına klip çeken Özbey, “Doğum sürecinde boş kalmamak adına sıkı çalışıyoruz. YouTube projelerini çekeceğiz, albümü hazırlayacağız. Biliyorsunuz ki ben albüm kadınıyım, İnşallah albümle karşınızda olacağım” şeklinde konuştu.

Konserde Cihan Nacar imzalı iki farklı kostümle sahne alan Merve Özbey, unutulmaz arabesk şarkılardan oluşan repertuvarıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Merve Özbey: Hamile Olmamın Sahneye Etkisi Yok

İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı geçtiğimiz konserinde “Bir misafir de karnınızda, bununla ilgili ne hissediyorsunuz?” sorusuna, “Neredeyse gelecek. Hamile olmamın sahneye etkisi yok. İnşallah huzurlu, sağlıklı ve mutlu gelir” yanıtını vermişti.

Merve Özbey Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler