Ana SayfaDedikoduMerve Özbey: Kızmın Adını Ben Koydum

İlgili Postlar

Merve Özbey: Kızmın Adını Ben Koydum

İş insanı Kenan Koçak’la mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Merve Özbey, bayramda Kıbrıs’ta müzikseverlerle buluştu. Altı aylık hamile olan 33 yaşındaki şarkıcı, kızını babaannesine bıraktığı açıklarken, ikinci bebeğe vereckleri isim hakkında konuştu. Merve Özbey ” Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan’a bıraktım” dedi.

İkinci Kez Anne Oluyor

Şubat 2020’de iş insanı Kenan Koçak ile dünyaevine giren Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm’ü kucağına almıştı. Güzel şarkıcı, ikinci kez anne olacağı haberini, 12 Mart’ta sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Eşi ve kızı Elif Özüm ile evlerinin bahçesinde karların arasında verdiği pozu 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Özbey, gönderisine şu notu düşmüştü:

Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil. Görünmeyeni de bilin isterim. Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif’ime kardeş geliyor. Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. ‘Anneler olmasa kim kimi severdi’ diyen Gülten Akın’dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil; kediye, köpeğe ve kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür.

Merve Özbey: Kızmın Adını Ben Koydum

Şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz sene kızı Elif Özüm’ü kucağına alan Özbey, “Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık, yorulmasını istemedik” dedi.

İkinci bebeğin isminin henüz belli olmadığını belirten Merve Özbey, “İsim için seçenekler var mı?” sorusuna, “Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan’a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız” cevabını verdi.

Merve Özbey Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler