Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy ve Nazım Akmandil Tatil Dönüşü Yakalandı

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil Tatil Dönüşü Yakalandı

Bir süredir birlikte olan Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil bayramı baş başa geçirmek için tatile çıkmıştı. Dün İstanbul’a dönen Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil tatil dönüşü yakalandı. İşte merak edilen detaylar;

Burcu Esmersoy’dan Evlilik Açıklaması

Ünlü sunucu, konuk olduğu YouTube programında Mehmet Demirkol’un “Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna karşılık “Çok aşığım, evlenirim” yanıtını vermesi herkesi şaşırttı.

Esmersoy’u bu açık sözlü yanıtına karşılık Demirkol’un “Bundan sonra soru mu sorulur?” yanıtını vermesi Esmersoy’u kahkahaya boğdu.

Evlenecekler Mi?

2019 senesinde boşandıktan sonra Alan Hakko ile yeni bir aşka yelken açan ancak yüzü gülmeyen sunucunun aşka kalbini kapattığı düşünülüyordu ki öyle olmadı. Esmersoy’un evlenirim demesi akıllara bir teklif yapılıp yapılmadığı sorusunu düşürdü. Bunun da yanıtını ilerleyen zamanlarda alacağız gibi duruyor.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil Tatil Dönüşü Yakalandı

45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile kendisinden 15 yaş küçük yeni sevgilisi Nazım Akmandil, bayram tatillerini Muğla’da geçirdi. Çift tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. İçeriden maskesiz çıkan Esmersoy, objektifleri fark edince apar topar maskesini taktı.

Dalaman’dan geldiklerini, kısa ama keyifli bir tatil yaptıklarını dile getiren Burcu Esmersoy, ilişkisiyle ilgili sorular üzerine 6 aydır beraber olduklarını açıkladı.

Nazım Akmandil’in valizinin üzerindeki Burcu Esmersoy fotoğrafı dikkatli gözlerden kaçmadı. 

Ünlü sunucu, evlilik soruları karşısında ise gülümsemekle yetindi. Çift, havalimanından Esmersoy’un aracıyla ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler