Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Selda Bağcan'la Düet Yaptı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Selda Bağcan’la Düet Yaptı

Aleyna Tilki, hayranı olduğu Selda Bağcan’ın geçtiğimiz günkü Harbiye Açıkhava konserine konuk oldu. Aleyna Tilki Selda Bağcan’la düet yaptı. Usta sanatçı ile düet yaptığı için çok heyecanlı olduğunu belirten 22 yaşındaki popçu, “İçeride soğuk bir su içmem lazım” açıklamasını yaptı. Şarkıcı Gökhan Türkmen ise Selda Bağcan’a sahnesine Aleyna Tilki’yi çıkardığı için tepki gösterdi.

“Benim Yolumdan İlerliyor”

Bağcan, geçtiğimiz senelerde şu ifadeleri kullanmıştı:

Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel. Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, ‘Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım’ demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor.

Selda Bağcan’ı Dinlemeye Gitti

Türk müziğinin başarılı sanatçılarından Selda Bağcan, geçtiğimiz  akşam Harbiye Açıkhava’da hayranları ile bir araya geldi. Konser veren Selda Bağcan’ı dinlemeye gelenler arasında son dönemin en popüler isimlerinden olan Aleyna Tilki de vardı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Selda Bağcan’la Düet Yaptı

Bağcan, Aleyna Tilki’yi sahneye davet ettiği ve ikili birlikte düet yaptı. Bağcan’dan övgü dolu sözler duyan Tilki, “Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım” dedi.

Selda Bağcan’a Tepki Geldi

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Aleyna Tilki’yi sahnesinde konuk eden Selda Bağcan’a tepki gösterdi. Türkmen, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler