Ana SayfaKimdirMerve Çetinkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Merve Çetinkaya Kimdir?

Merve Çetinkaya Kimdir? Merve Çetinkaya Kaç Yaşında? Merve Çetinkaya Aslen Nereli? Merve Çetinkaya Hangi Burç? Merve Çetinkaya biyografisi ve hakkında bilmeni gerekenler haberimizde…

Merve Çetinkaya Kaç Yaşında? Merve Çetinkaya Aslen Nereli? Merve Çetinkaya Hangi Burç?

9 Ocak 1989 doğumlu olan Merve Çetinkaya aslen Ankaralıdır. Şu an 30 yaşında olan Merve Çetinkaya oğlak burcudur.

Merve Çetinkaya Kimdir?

Ankara’da doğup büyüyen Merve Çetinkaya ilk, orta ve lise öğrenimi Ankara’da tamamlamıştır. Yine doğup büyüdüğü şehir olan Ankara’da Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Fizik mühendisliğini tamamlamasının ardından yine Ankara Üniversitesi’nde Sağlık Fiziği yüksek lisansını tamamladı. Öğrencilik hayatına İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları programında yüksek lisans hayatını sürdürüyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Eğt. Ve Arşt. Hastanesi’nde Radyasyon Onkolojisi biriminde Medikal Fizikçi olarak kariyerine devam ediyor. Yoğun geçen eğitim hayatı ve sonrasında eğitim hayatıyla birlikte yürüttüğü kariyeri içerisinde geçmişten beri ilgi duyduğu tiyatroya da yer veriyor.

Öğrencilik yıllarından itibaren ilgi duyduğu tiyatroya 2018’de aynı zamanda eğitmeni de olan Eyüphan Güvercin’in yönettiği Lüküs Hayat’ın Atıfet’i ile amatör olarak tiyatroya adım attı. Bu süre zarfı içinde Eyüphan Güvercin’den aldığı yardımlarla oyunculuğunu geliştirdi. Şimdi aynı ekiple Efe Serkan Boz’un yazdığı ve yönettiği Doğukan Ilgaz‘ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı “Şölen” adlı oyunun Marifet karakterini canlandırıyor.

Merve Çetinkaya Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen (Marifet)
  • 2018 – Lüküs Hayat (Atıfet)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler