Ana SayfaKimdirHüseyin Bulgan Kimdir?

İlgili Postlar

Hüseyin Bulgan Kimdir?

Hüseyin Bulgan Kimdir? Hüseyin Bulgan Kaç Yaşında? Hüseyin Bulgan Aslen Nereli? Hüseyin Bulgan Hangi Burç? Hüseyin Bulgan biyografisi ve hakkında bilmeniz gereken detaylar haberimizde…

Hüseyin Bulgan Kaç Yaşında? Hüseyin Bulgan Aslen Nereli? Hüseyin Bulgan Hangi Burç?

20 Mart 1978’de İstanbul’da doğan Hüseyin Bulgan aslen Adıyamanlıdır. Şu an 40 yaşında olan Hüseyin Bulgan balık burcudur.

Hüseyin Bulgan Kimdir?

İstanbul’da hayata gözlerini açan Hüseyin Bulgan ilk ve orta öğrenimi İstanbul’da ve lise öğrenimini yine İstanbul’da Üsküdar Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde halen eğitim hayatına devam etmektedir.

Haydarpaşa Numune Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışırken hastanenin tiyatro ekibinin ilk oyunu olan Kanlı Nigar (Abdi) ile tiyatroya adım atmıştır. Tiyatroya ilgisi sebebiyle dönem dönem ufak skeçler yazıp yönetmiştir, son dönemde dahil olduğu amatör tiyatro ekibi ile bu ilgisi daha da artmıştır. Tiyatro eğitimini genç tiyatro oyuncusu Eyüphan Güvercin’den alan Hüseyin Bulgan 2018 yılında Lüküs Hayat’ın Rıza’sına hayat vermiştir. 2019’da sahnelenmeye başlayan Efe Serkan Boz’un yazdığı ve yönettiği Doğukan Ilgaz‘ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı Şölen adlı oyunun Salih karakteri ile amatör tiyatro hayatına devam etmektedir.

Sanata olan ilgisi sadece tiyatro ile sınırlı olmayan Hüseyin Bulgan aynı zamanda uzun yıllardır karakalem resim çizmekte ve harika eserler ortaya çıkarmaktadır. Hüseyin Bulgan aynı zamanda evli ve bir çocuk babasıdır.

Hüseyin Bulgan Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen (Salih)
  • 2018 – Lüküs Hayat (Rıza)
  • 2017 – Kanlı Nigar (Abdi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler