Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'un Tbt'sine Şaşırtıcı Yorumu!..

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Tbt’sine Şaşırtıcı Yorumu!..

Uzun zamandır televizyonlarda göremediğimiz sevilen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabının hikaye kısmından çocuklukta çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncu’nun bu tbt’sine yaptığı yorum ise şaşkınlık yarattı. Detaylar Haberimizde..

Merve Boluğur’dan Çok Özel Aşk Açıklaması..

Merve Boluğur’un Tbt’sine Şaşırtıcı Yorumu!..

Ünlü oyuncu Merve Boluğur bu fotoğrafına “Taş bebek gibiyim” notunu yazdı.

Korona virüs salgını dolayısla karantina günlerinde bol bol paylaşım yapan güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda da karantina da kalırken hayata bakış açısında pek çok değişiklik yaşadığını anlatıp, kendiyle ilgili önemli bilgiler vermişti..

Merve Boluğur; “Şu Corona Bitsin….”

“Şu corona bitsin, en çok denize girmek istiyorum sanırım hayat çok güzel bir öğretmen her saniyemize şükretmemiz gereken ve aslında yapabileceğimiz sınırsız şeylerin olduğunu keşfettik mutlu olmanın çok basit olmasını kavrıyoruz……..

“Hayaller Kurmak Bedava!”

…….Tabii duygular karışık çok normal yeni bir düzene uyum sağlıyoruz ev hapsi… Sağlıklı ve aklımızın yerinde olmasının ne büyük lütuf olması… Öğretiyor hayat çok güzel…..

….Mutlu eden şeylere odaklanalım. Hayaller kurmak bedava… yeni hedefler belkide… Ben üniversite sınavına hazırlanmaya başladım bile… Siz neler öğrendiniz?”

Merve Boluğur Yeni Hobisini Takipçileri İçin Paylaştı..

İşte Merve Boluğur’un O Paylaşımı;

İşte Merve Boluğur'un O Paylaşımı;
İşte Merve Boluğur’un O Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler