Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Vefat Eden Oğlu Pars’ın Mezarıyla İlgili Son Gelişme!!..

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Vefat Eden Oğlu Pars’ın Mezarıyla İlgili Son Gelişme!!..

Felaket tellalı olarakda tanınan Ünlü Ses sanatçısı Onur Akay, 9 yaşındaki küçük oğlu Pars’ı kaybeden model Ebru Şallı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kullandığı Sosyal medyadan pilates videoları paylaştığı için günlerdir eleştiri yağmuruna tutulan Ebru Şallı’nın o videoları daha önce çektiğini anlatan Onur Akay, Pars Tan’ın mezarının 1 yıl sonra Zincirlikuyu’daki Aile Kabristanı’na taşınacağını da ifade etti. Detaylar Haberimizde..

Ebru Şallı’dan Günler Sonra Hüzne Boğan İlk Paylaşım Geldi!!..

Ebru Şallı’nın Vefat Eden Oğlu Pars’ın Mezarıyla İlgili Son Gelişme!!..

Ünlü model Ebru Şallı’nın 9 yaşında yaşama gözlerini yuman küçük oğlu Pars Tan’ın kabrinin tam 1 yıl sonra Zincirlikuyu’daki Aile Kabristanı’na taşınacağını açıkladı.

Ebru Şallı Kimdir?

Ünlü model, küçük oğlu Pars’ı kaybetmenin acısını kalbinde yaşarken, kullandığı sosyal medyada son ana kadar yaptığı video paylaşımlarla eleştirilerin odağı haline gelmişti. Sanat camiasında felaket tellalı olarak da tanınan ünlü ses sanatçısı Onur Akay, eleştiriler hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Harun Tan kimdir?

Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medyadan pilates kayıtlarını yayınladığı için eleştirilen Şallı’nın o kayıtları daha önce çektiğini söyledi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Pars İyileşmeden Evlenmeyi Bile Kabul Etmemiş

Onur Akay, “Paylaşımlarının çoğu eskiydi. Oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti. Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı” ifadelerinde bulundu.

Korona Virüs Önlemleri Dolayısla Kilyosta..

Geçtiğimiz perşembe günü yaşama veda eden küçük Pars Tan, korona salgın nedeniyle Kilyos Mezarlığı’na defnedilmişti. Ünlü şarkıcı, ayrıca korona virüs salgını önlemleri sebebiyle Zincirlikuyu Mezarlığı’nda olan aile kabristanına defnedilemeyen küçük Pars’ın bir sene sonra Kilyos Mezarlığı’ndan taşınacağını da anlattı.

Ebru Şallı'nın Vefat Eden Oğlu Pars’ın Mezarı
Ebru Şallı’nın Vefat Eden Oğlu Pars’ın Mezarı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler