Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'dan Çok Özel Aşk Açıklaması..

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Çok Özel Aşk Açıklaması..

Başarılı Oyuncu Merve Boluğur, özel hayatı hakkında çok samimi açıklamalat yaptı. Güzel oyuncu büyük aşkını yakalayabildimi? Merve Boluğur, sohbeti ve tüm Detaylarıyla Haberimizde..

Merve Boluğur Yeni Hobisini Takipçileri İçin Paylaştı..

Merve Boluğur’dan Çok Özel Aşk Açıklaması..

Uzunca bir zamandır hiçbir projede oynamayan 32 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, önceki gün yeni bir hobisini takipçileri için paylaştı. Instagramdaki Paylaşımı ile Örgü örmeye başladığını anlatan oyuncu Merve Boluğur, el işindeki becerisini konuşturdu. Merve Boluğur, örgü örerken paylaştığı fotoğrafı;  “İki ters, bir düz zamanı” ve “Her türlü bezimiz mevcuttur” notları ile paylaşmıştı.

2015’te nikah masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç ile  2017’de yollarını ayırmıştı. Boşanma sonrası adını aşk dedikodularından uzak tutmayı başaran güzel oyuncu ocak ayında Yasin Özen ile görüntülenmiş “Sevgilim değil, çocukluk arkadaşım” açıklamasını yapmıştı.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur: “Bu İşler Kolay Değil”

Posta’nın yapmış olduğu özel habergöre; hala yanlız olduğunu söyleyen Merve Boluğur, “Başak burcu kadınıyım. Aşkta çok seçiciyim. Görüştüğüm kişiler oluyor ama bu işler kolay değil” şeklinde ifade etti.

Merve Boluğur ile ilgili görsel sonucu

Merve Boluğur: “O Konuda Biraz Doluyum”

Güzel oyuncu Merve Boluğur, son iki bölümlük alacağı olduğunu öne sürerek  İçimdeki Fırtına dizisinin yapım şirketine dava açmış ve 110 bin liralık icra takibi başlatmıştı. Sorumlu mahkeme, yapım şirketinin icra-inkar tazminatıyla beraber 132 bin lira ödemesine karar verilmişti.

Merve Boluğur ile ilgili görsel sonucu

“İnşallah Alacağız”

Oyuncu Merve Boluğur “Davayı kazandım ama avukatım ilgileniyor, biraz da uzun süren bir süreçti. İnşallah almak için biraz daha çaba sarf edecek. O konuda biraz doluyum. İnşallah alacağız ama.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler