Ana SayfaÜnlülerTürkiye'nin Dört Bir Köşesinden Video Yağdı

İlgili Postlar

Türkiye’nin Dört Bir Köşesinden Video Yağdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yüzüncü senesinde ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle bu yıl evlerimizde kutlanacak. Bu dönemde çocuklar için harekete geçen Gülben Ergen’in başlattığı projeye için Türkiye’nin dört bir köşesinden video yağdı.

Kutlamalar Evden Yapılacak

Dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgınıyla mücadele adına milyonlarca insan evlerine kapanmış bu durumda. Yaşam alışkanlıklarımızı değiştiren ve hepimize yeni alışkanlıklar kazandıran bu dönem zor da olsa, rutinlerimizi evlerin içerisinde yapabilmek için çeşitli yöntemler geliştirmemize neden oluyor. Çocukların en mutlu günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın pandemiyle mücadele dönemine gelmesi her ne kadar üzücü olsa da, ünlü isimlerin başlattığı projeler hiç değilse bugünlerde çocukların özel hissetmesine yardımcı oluyor.

Gülben Ergen’den 23 Nisan Sürprizi Geldiyor!..

Çocukların Sesleri Ülkeye Yayılacak

Bu dönemde uzakları yakınlaştıran internet teknolojileri bu kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kullanılacak. Bu kapsamda başlatılan şiir okuma projesinin yanı sıra çocuklar için güzel bir projede Gülben Ergen’den geldi.

Türkiye’nin Dört Bir Köşesinden Video Yağdı

Çocukların coşkusuna ortak olmak, bayramı hep birlikte kutlamak ve eşsiz bir anı bırakmak için bir çağrıda bulunan Gülben Ergen’e ailelerden ve çocuklardan destek yağdı. Evlerinde bayraklarıyla 23 Nisan Marşı’nı söylerken çekilmiş videolarını yollamalarını isteyen sanatçı günümüz soundlarına göre yeniden aranje ettirerek seslendirdiği, tüm dijital platformlarda yayınlanarak büyük ilgi gören 23 Nisan Marşı’nın video klibinde bu görüntülere yer verdi. Türkiye’nin dört bir yanından birçok aile çocuklarının videolarını sanatçıya ulaştırarak bu coşkuya ortak oldu. Gülben Ergen’in seslendirdiği 23 Nisan Marşı Apple Music, Spotify, Deezer, Fizy ve Muud gibi dijital müzik mağazalarında yer alırken video klibiyle de bugün Youtube NetD kanalında yayında olacak.

 Gülben Ergen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler