Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur ve Mert Aydın Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Merve Boluğur ve Mert Aydın Evleniyor Mu?

Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Boluğur, Aydın’a “Kocam!” diye seslendi. Ünlü oyuncunun bu hamlesi Merve Boluğur ve Mert Aydın evleniyor mu sorusunu akıllara düşürdü. İşte detaylar;

“Kumral Erkek Görünce Bana Birşey Oluyor”

Çıkardığı ‘Şşşşttt’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, yeni aşkını sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkısının ardından sahne aldığı mekanlardaki performansıyla da gündemden düşmeyen Boluğur’un sosyal medyadan kumral bir erkeğe sarıldığı fotoğrafı yayımlaması “Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp, sevmeli. Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor” açıklamasını yeniden akıllara getirdi.

Merve Boluğur’un Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Her zaman kumral bir sevgili istediğini söyleyen Merve Boluğur bu kez muradına ermiş gibi… Boluğur’un paylaşımlarındaki gizemli adamın aranjör Mert Aydın’la olduğu ortaya çıktı. Şarkı çalışmalarını da Mert Aydın’la yürüten Boluğur’un, aranjörle arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüş.

Çift, dün TV100 tarafından ilk kez Akmerkez’de kameralara yakalandı. Merve Boluğur, son zamanlarda şarkının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve video’larla da gündemden düşmese de yanındaki gizemli erkeğin kim olduğu merak ediliyordu. Akmerkez’de yakalanmaları aşkın ilk belgesi oldu.

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur Aşk Tatilinde

Birlikte baş başa tatil yapan Merve Boluğur ve Mert Aydın, geçtiğimiz gün bir plajda görüntülendi.

Güneşin ve denizin keyfini çıkaran aşıklar, bir ara jet ski keyfi yaptı. Jet ski’yi önce Boluğur daha sonra da sevgilisi kullandı.

Merve Boluğur ve Mert Aydın Evleniyor Mu?

İlişkilerini sosyal medyaya da taşıyan Boluğur ve Aydın, aşk pozlarına bir yenisini daha ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler