Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Erkan Şen'e Sert Yanıt

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Erkan Şen’e Sert Yanıt

Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur’un eski sevgilisi Erkan Şen kendisi için, “Bana gücünü göster” diye açıklama yapmıştı. Bu açıklamalara sinirlenen Merve Boluğur’dan Erkan Şen’e sert yanıt geldi. İşte Boluğur’un o cevabı;

İlişkileri Yürümedi

Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, son aylarda Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu.

Ancak aradığı mutluluğu sonunda bulduğu tahmin edilen Merve Boluğur, bu ilişkisinde de ayrılığı görmüştü. Çiftin ayrılığını, Instagram ele vermişti.

Ayrılık Nedenini Açıklamadılar

Erkan Şen, sevgilisi Boluğur’u Instagram hesabından takipten çıkarak, ayrılık sonrası Kapadokya’ya gitmişti. İlişkinin diğer tarafındaki isim Merve Boluğur ise gecelerde görülmüş, çiftin ayrılık nedeniyse belli olmamıştı.

“Söz Konusu Bile Değil”

34 yaşındaki güzel oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Erkan Şen’in sorulması üzerine ise “Biz Erkan ile artık arkadaşız” açıklamasını yapmıştı.

İşletmeci Erkan Şen, “Öyle bir durum asla söz konusu dahi değil. Biz Merve ile artık arkadaş bile değiliz” açıklamasında bulunarak eski sevgilisine cevap vermişti.

“Bana Gücünü Göster Diyordu”

Bu arada Merve Boluğur’un eski sevgilisi Erkan Şen, Posta Gazetesi’ne eski ilişkisine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Posta gazetesindeki röportajdaki o bölüm şöyle:

Merve sürekli ona gücümü göstermemi istedi. O her “Bana gücünü göster” dediğinde ondan yeni bir iltifat aldım, gücümü göstermeye devam ettim. Bu, başlarda hoşuma gidiyordu ama aldığım her iltifattan sonra Merve yeni bir güç gösterisi istedi. Bir gün uzun bir yola çıkmıştım. Akşam beni aradığında “Vardın mı? Nasıl gittin?” diye sormadan yine, “Şunları şunları istiyorum hadi bana gücünü göster” dedi. Bu benim için bir kırılma noktası oldu açıkçası ve sonra yollarımızı ayırdık.  O kadar özele girmek istemiyorum. O yüzden ayrıldığım hiçbir kadının arkasından kötü bir şey söylemem. Merve özelinde iyi bir insan, güzel bir insan, umarım çok mutlu olur. Bundan sonraki hayatında ona başarılar diliyorum.

Merve Boluğur’dan Erkan Şen’e Sert Yanıt

Aranjör Mert Aydın’la yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, eski sevgilisi işletmeci Erkan Şen’in kendisiyle ilgili yorumuna sert tepki gösterdi.

Şen’in fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan Boluğur, “Daha önce de yaptın. Yaşanan her şeye saygım sonsuz fakat benimle ilgili prim kasmaktan, biten bir şeyle ilgili erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin. Kimsenin gücüne ihtiyacım yok” diye konuştu. Paragöz bir kadın olmadığını söyleyen oyuncu, “Hep duygularımı dinledim” diye de belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler