Ana SayfaDedikoduDemet Şener'den Romantik Kutlama

İlgili Postlar

Demet Şener’den Romantik Kutlama

Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. İlişkilerinde bir yılı geride bırakan ünlü çiftten Şener sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Demet Şener’den romantik kutlama geldi. İşte detaylar;

“Utanılacak Birşey Yapmıyorum”

45 yaşındaki Şener, muhabirlerin “Tablonun evinizin salonunda olması biraz iddialı değil mi?” sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Hayır. Ben her şeyi dürüstçe yaşıyorum, çocuklarım benim hayat arkadaşım, yol arkadaşım… Saman altından su yürütmektense, alnı dik bir şekilde hayatımı yaşamayı tercih ediyorum. Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum. 17 yaşımdan beri beraberiz, hayatımda hiçbir şeyi saklamadım; doğru ya da yanlış… İyi ki de böyle yaptım. Çoğu insan takdir ediyor, takdir etmeyen de olabilir, onlara değişik gelebilir… Ben çocuklarıma aynı evde yaşıyorum, Tolga da kendi evinde kızıyla yaşıyor. O yüzden bizler arada sırada evlerimizde buluşuyoruz. Çocuklarımızın her şeyiyle bire bir ilgileniyoruz. Her türlü annelik görevimi fazlasıyla yapıyorum. O yüzden çocuklarım gerçek aşkı sevgiyi görsünler. Yalan dolan yerine onu görsünler…

Demet Şener’den Romantik Kutlama

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şener, son paylaşımında sevgilisiyle birlikteliğinin birinci yılını kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Demet Şener, Instagram’dan paylaştığı gönderiye, “Burada yazacak o kadar çok şey var ki… Hepsini binlerce kere birbirimize söyledik. Beraber çok hayalimiz var. Bir kısmını gerçekleştirdik. Umarım ömrümüzün sonuna kadar böyle aşk dolu oluruz. Seni çok ama çok seviyorum. Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim.” ifadelerini not düştü. Şener’in aşk dolu paylaşımı takipçilerinden oldukça beğeni aldı.

“Bir Ömür Aşkla Kalalım”

Sevgilisinin sözlerine kayıtsız kalmayan Tolga Arman ise Şener’in paylaşımına; “Tüm hayalilerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Seni çok ama çok seviyorum. Bir ömür boyu aşkla kalalım. Birinci yılımız kutlu olsun sonsuz aşkım” yorumunu yaptı.

Demet Şener de Arman’a; “Aşkımsın ben de çok sabırsızlanıyorum. Seninle bir ömür her şeye sonsuz aşkım. Kutlu olsun” karşılığını verdi. Tolga Arman da sevgilisini “İnşallah bir ömür olsun sonsuz aşkım benim” sözleriyle destekledi.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler