Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ile evlenmeye hazırlanan İdil Fırat'ın görümcesiyle arasından su sızmıyor

İlgili Postlar

Mert Fırat ile evlenmeye hazırlanan İdil Fırat’ın görümcesiyle arasından su sızmıyor

Mert Fırat ile evlenmeye hazırlanan İdil Fırat’ın görümcesiyle arasından su sızmıyor. Ünlü oyuncu İdil Fırat’ın yeni kankası görümcesi oldu. Gelin – görümce, birlikte tatile gitti. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat ile evlenecek olan İdil Fırat’ın nikah şahidi, babasının eski aşkı olacak!

İdil Fırat ve görümcesi tatile gitti

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Mert Fırat ve İdil Fırat evlenmek için hazırlıklara tam gaz devam ederken, müstakbel gelin, görümcesi ile yorgunluk attı. İdil Fırat, görümcesi ile tatile gitti.

Mert Fırat Kimdir?

Gelin – görümcenin arasından su sızmıyor

Mert Fırat ile geçtiğimiz günlerde nişan yüzüklerini takan İdil Fırat, Mert Fırat’ın kız kardeşi Nila Fırat ile samimi oldu. Gelin – görümce, adeta kanka oldu. Çok iyi anlaşan ve aralarından su sızmayan İdil Fırat ve Nila Fırat, birlikte tatile gitti.

İdil Fırat Kimdir?

İşte İdil Fırat ve görümcesi Nila Fırat

Mert Fırat ve İdil Fırat nişan yüzüklerini taktı

Mert Fırat ve İdil Fırat, iki buçuk ay önce aşk yaşamaya başladı. Birbirlerine sırılsıklam aşık olan Fırat çifti, hemen evlenme kararı aldı. Aile tanışmalarının ardından, geçtiğimiz günlerde İdil Fırat’ın ailesinin İstanbul’daki evinde aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile çiftin nişan yüzükleri takıldı.

Mert Fırat ve İdil Fırat ne zaman, nerede evlenecek?

Nişanlı çift İdil Fırat ve Mert Fırat, Eylül ayında Çeşme’de gerçekleşecek tören ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çiftten İdil Fırat’ın nikah şahidi, babası Önder Fırat’ın bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi Sezen Aksu’nun olacağı öğrenildi.

Birlikte görüntülenmek istemediler

İdil Fırat ve Mert Fırat çifti, aile arasında gerçekleşen sade nişan töreninin ardından ilk kez geçtiğimiz günlerde görüntülendi. Çiçeği burnuna çiftin aynı karede yer almamak için ayrı yönlere gitmesi şaşırttı.

Diziden önce evlenmek istiyor

Mert Fırat, Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak tefek Cinayetler isimli iddialı dizide rol alıyor. Dizide, Serhan karakterine hayat veriyor. Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gelecek sezon çekimlerinin başlamasından önce nişanlısı İdil Fırat ile nikah masasına oturup, balayına çıkmayı planlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler