Ana SayfaÜnlülerBurcu Biricik yeni imajı ile şaşırttı

İlgili Postlar

Burcu Biricik yeni imajı ile şaşırttı

Burcu Biricik yeni imajı ile şaşırttı. Yeni film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Burcu Biricik, imajını değiştirdi. Saçlarını boyatıp modelini değiştiren Biricik, yeni hali ile Emel Sayın ve Marilyn Monroe’a benzetildi. Detaylar haberimizde…

Burcu Biricik’ten yeni atak!

Burcu Biricik filmde rol alacak

Hayat Şarkısı isimli dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Biricik, geçtiğimiz sezon televizyon ekranlarında 8. Gün isimli dizi ile yer almıştı. Ancak, bu dizi beklentiyi karşılayamadı, reyting rakamlarına yenilerek erken final yaptı. Burcu Biricik, şimdi de farklı bir proje üzerinde yoğunlaştı. Burcu Biricik, Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaşacağı bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor.

Burcu Biricik kimdir?

Burcu Biricik imajını değiştirdi

Güzelliği ve sempatik tavırları ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri olan Burcu Biricik, yeni filmi için imaj değiştirdi. Çekimler için hazırlık yapan ünlü oyuncu, saçlarını sarı renge boyattı, modelini değiştirdi.

İşte Burcu Biricik’in yeni imajı

Burcu Biricik Emel Sayın ve Marilyn Monroe’a benzetildi

29 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Biricik, yeni imajı ile Emel Sayın ve Marilyn Monroe’a benzetildi. İki bin civarında takipçisi bulunan Burcu Biricik, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Biricik’in yeni imajını gören takipçileri, “Olduğundan büyük gibi durmuşsun”, “Emel Sayın ve Marilyn Monroe gibisin”, “Bu fotoğrafla tam Emel Sayın olmuşsun”, “Bir an Emel Sayın sandım”, “Bu saç seni 10 yaş büyük göstermiş” ve “Güzel ama çok sarı olmuş” şeklinde yorumlar yaptılar.

Genç oyuncu Burcu Biricik, birkaç yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı isimli iddialı dizide rol almıştı. Dizide, Hülya karakterine hayat veren güzel oyuncu Burcu Biricik, son olarak geçtiğimiz sezon 8. Gün dizisinde rol almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler