Ana SayfaÜnlülerBurcu Biricik’ten yeni atak!

İlgili Postlar

Burcu Biricik’ten yeni atak!

Ekranların beğenilen oyuncularından birisi olan Burcu Biricik’in yüzü dizilerden yana hiç gülmüyor. Oyuncu şansızlıklardan sonra yeni bir hamleye geçti.

Cesur ve güzel: Burcu Biricik

ATV’de yayınlanan 8. Gün ile büyük bir sükse yapmasına rağmen beklenen ilgiyi göremeyen ve ekranlara veda eden Burcu Biricik, daha sonrasında ise Hayat Şarkısı dizisinde görülmüştü. Bu dizide ise Hülya karakterini canlandıran Burcu Biricik, bu dizide de beklentilerini tam olarak karşılayamamış ve sonrasında düşüşe geçmişti. Oyuncu bundan sonraki süreçte daha başarılı projelerde yer almaya çalışacak. Gelen bilgilere göre yeni proje film olacak

Burcu Biricik filme hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde eşi ile bir AVM’de görüntülenen Burcu Biricik, ayak üstü yaptığı açıklamada yeni projesi hakkında bilgi verdi. Sinema projesi için anlaşmaların tamamlandığını ve çekimlere başlanacağını söyleyen Burcu Biricik, şansını bu sefer beyazperdede deneyecek. Film ile ilgili bilgi almak isteyen muhabirlerin sorularını yanıtlamayan ünlü isim, çekimlerden sonra detayları konuşabileceklerini söyledi.

Başarısız dizi projelerinden sonra oyuncunun sinema gibi zorlu bir sektörde nasıl dönüş alacağı merak ediliyor.

Burcu Biricik kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler