Ana SayfaÜnlülerTRT'nin hilal kaşlı hafızı Mustafa Özyılmaz, sosyal medyada olay oldu

İlgili Postlar

TRT’nin hilal kaşlı hafızı Mustafa Özyılmaz, sosyal medyada olay oldu

Ramazan ayı ile birlikte ekranda dini programlar ağılık kazanırken TRT 1’de yayınlanan Ramazan özel programında Kur’an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz, kaşlarıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Ramazan Sevinci programda görülen Mustafa Özyılmaz’ın sosyal medyada konuşulmaya başlanması geç olmazken sosyal medya kullanıcıları Mustafa Özyılmaz hakkında iki ayrı görüşte ayrıldı. Mustafa Özyılmaz’ın hilal şekline başlayan kaşları ilk bakışta dikkat çekerken ismin daha önceden de ekranlara geldiği öğrenildi.

Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasını kazanmış

TRT 1’de yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında yer alan isim yarışma sonunda da birinci olmuştu. Birincilik sonrasında aynı kanalda programlara devam eden Mustafa Özyılmaz’ın hafızlığın dışında On dokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun. Spora önem veren Mustafa Özyılmaz, fit bir vücuda sahip.

Kendini geliştirmek için Mısır’a gitti

Diyanet İşlerinde kadrolu olarak görev almasına rağmen kendini geliştirebilmek adına yurtdışına Mısır’a giden hafız Özyılmaz, bu ziyaret öncesinde görevinden de istifa etti. Önemli hocalardan eğitim alan Mustafa Özyılmaz, böylece bu alanın en iyilerinden birisi olabilmek adına da önemli bir adım atmış oldu.

Sosyal medyada takipçisi fazla

Din alanında yüksek lisans eğitimleri ile birlikte donanımlı olan Mustafa Özyılmaz, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor ve geniş bir takipçi tarafından takip ediliyor.

Sosyal medyada yer alan bazı fotoğraflar ve yorumlar ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler