Ana SayfaÜnlülerArda Öziri çabuk unutuldu! Sevgilisi ve yakın arkadaşları dansözlü kutlama yaptı!

İlgili Postlar

Arda Öziri çabuk unutuldu! Sevgilisi ve yakın arkadaşları dansözlü kutlama yaptı!

Arda Öziri çabuk unutuldu! Sevgilisi ve yakın arkadaşları dansözlü kutlama yaptı! Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç oyuncu Arda Öziri çok çabuk unutuldu. Öziri’nin sevgilisi, dansözlü doğum günü kutlaması yaptı, bu görüntüler ile tepki çekti. Detaylar haberimizde…

Hayatını Kaybeden Arda Öziri’nin Sevgilisinden Herkesi Ağlatacak Paylaşım!

Altı yıllık sevgilisini çabuk unuttu

Ünlü oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz 27 Mayıs günü İstanbul’da motosiklet kazası yaparak hayatını kaybetmişti. Arda Öziri’nin genç yaşta yaşamını yitirmesi ile ailesi başta olmak üzere sevgilisi, yakın arkadaşları ve tüm sevenleri yasa boğulmuştu. Ancak, sevgilisi  Vildan Örnek acısını çabuk atlattı.

Arda Öziri Kimdir?

Arda Öziri’nin sevgilisinden dansözlü doğum günü kutlaması

Arda Öziri’nin vefat etmeden altı yıl önce aşk yaşamaya başladığı Vildan Örnek, önceki akşam doğum günü partisi ilen yeni yaşını kutladı. Bu gün, Arda Öziri’nin 40’ının ertesi günüydü. Vildan Örnek’in dansözlü doğum günü kutlamasına, Arda Öziri’nin ‘Akasya Durağı’ dizisindeki rol arkadaşları Balamir Emren ve Ferit Aktuğ gibi oyuncular da katıldı. Vildan Örnek’in sevgilisi Arda Öziri’nin 40’ının ertesi günü dansözlü bir parti eşliğinde doğum günü kutlaması yapması tepki çekerken, doğum günü partisine katılan arkadaşları da tepki aldı.

Olan gerçekten ölene oluyormuş

Arda Öziri’nin son görüştüğü kişi yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Vildan Örnek ve arkadaşlarının dansözlü doğum günü kutlamasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Cengiz Çolak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda’nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları… Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildan’cım her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur.

Acımın tarifi olmaz

Vildan Örnek, sevgilisi Arda Öziri’nin vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak sevgilisi Arda Öziri’ye veda etmişti. Vildan Örnek, paylaşımına “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun. Hayatıma girdiğin ilk günden bu yana şimdi, tam altı yıl sonra aynı gün kaybettim seni… Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun. Bir gün bizde sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan.” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler