Ana SayfaDedikoduHayatını Kaybeden Arda Öziri'nin Sevgilisinden Herkesi Ağlatacak Paylaşım!

İlgili Postlar

Hayatını Kaybeden Arda Öziri’nin Sevgilisinden Herkesi Ağlatacak Paylaşım!

Pazar günü motosiklet kazası ile hayatını kaybeden Arda Öziri, tüm herkesi derinden etkiledi. Gözyaşları ile uğurlanan Arda Öziri’nin sevgilisi Vildan Örnek, oyuncunun ölümündeki kahreden tarih detayını paylaştı.

Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Arda Öziri Motosiklet Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti…

Hayatını Kaybeden Arda Öziri’nin Sevgilisinden Herkesi Ağlatacak Paylaşım!

Oyuncu Arda Öziri’ye Veda..

Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol alan Arda Öziri, pazar günü geçirdiği bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Cenaze töreni gerçekleşen Arda Öziri’nin yakınları gözyaşları sel oldu. Oyuncunun ölümü ardından paylaşım yapan sevgilisi Vildan Örnek yazdıklarıyla herkesi ağlattı.

Hayatını Kaybeden Arda Öziri’nin Son Mesajlaşması Ortaya Çıktı

Vildan Örnek, sevgilisi Arda Öziri ile olan fotoğrafı paylaşıp şu notu düştü: “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun bir gün bizde sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan.” Vildan Örnek’in bu paylaşımından herkes derinden etkilendi.

Şebnem Bozouklu’nun Arda Öziri’ye duygusal vedası

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler