Ana SayfaÜnlülerOyuncu Arda Öziri'ye veda...

İlgili Postlar

Oyuncu Arda Öziri’ye veda…

Oyuncu Arda Öziri geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz pazar sabaha karşı TEM otoyolunda motosikletiyle trafik kazası geçiren oyuncu Arda Öziri hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı. Ünlü oyuncu Arda Öziri için bügün duygusal bir veda düzenleniyor. İşte detaylar…

Motosiklet kazasında vefat eden oyuncu Arda Öziri, sanat camiasını yasa boğdu!

Arda Öziri’nin Naaşı İzmir’e Götürüldü…

Ekranın sevilen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul oyuncusu olan Arda Öziri, hayranlarını yasa boğdu. Bir arkadaşıyla Şampiyonlar Ligi finalini izledikten sonra eve gitmek için yola çıkan Arda Öziri motosikletiyle kaza geçirdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Öziri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Henüz 40 yaşında hayatını kaybeden Arda Öziri’nin naaşı memleketi İzmir’e götürüldü. İzmir’de düzenlenecek olan cenaze törenine hayranları da katılacak. Diriliş Ertuğrul Dizi oyuncularının da törende olacağı duyumlar arasında.

Arda Öziri Kimdir?

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Tören Düzenlendi…

Ünlü oyuncu için bu sabah üniversite eğitimi gördüğü İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tören düzenlendi. Yakın arkadaşlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Törene, Öziri’nin ailesinin yanı sıra oyuncunun öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Öziri’nin sınıf arkadaşlarından Rıza Kocaoğlu ve Burak Altay da törene katılanlar arasında yer aldı. Törende, slayt gösterisiyle Öziri’nin fotoğraflarının gösterilmesinin ardından, arkadaşları onunla geçirdiği anıları paylaştı. Rıza Kocaoğlu, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, “Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı” dedi. Arda Öziri’nin cenazesi Alsancak Hocazade Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı’na defnedilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler