Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozouklu'nun Arda Öziri'ye duygusal vedası...

İlgili Postlar

Şebnem Bozouklu’nun Arda Öziri’ye duygusal vedası…

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren genç oyuncu Arda Öziri’ye, sınıf arkadaşı Şebnem Bozoklu’nun vedası duygulandırdı. Detaylar haberimizde…

Hayatını Kaybeden Arda Öziri’nin Son Mesajlaşması Ortaya Çıktı

Arda Öziri’nin vefatı yasa boğdu

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan, ekranların aranan yüzü Arda Öziri, geçtiğimiz günlerde motosikleti ile geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. Dün, İzmir’de düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanan Öziri, ailesini, sevenlerini ve hayranlarını yasa boğdu.

Arda Öziri Kimdir?

Ünlüler dünyasının sevilen isimlerinden Arda Öziri’nin vefat haberi, ünlü isimleri de derinden etkiledi. Özellikle, Arda Öziri ile sınıf arkadaşı olan oyuncu Şebnem Bozokulu, üzüntüsünü yaptığı veda paylaşımı ile dile getirdi.

Şebnem Bozoklu, sosyal medya hesabından Arda Öziri’ye bu sözlerle veda etti:

Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümü 1996 girişliler. Benim canım sınıfım…. 10’duk 9 kaldık Arda’nın gidişiyle… Nasıl küçüğüz, nasıl mutluyuz, nasıl haberimiz yok hayatın sürprizlerinden… Sevgiyle güle güle Arda Öziri… Sen hep bizim Romeo’muz kalacaksın.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Arda Öziri’nin vefat haberi, birçok ünlü ismi yasa boğdu. Ünlüler, sosyal medya hesaplarından veda paylaşımlarında bulundular. İşte o paylaşımlardan bazıları:

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve aynı zaman da sınıf arkadaşı olan Engin Altan Düzyatan, Arda Öziri’nin vefat haberinden sonra yıkıldı. Engin Altan Düzyatan, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: Canım kardeşim, sınıf arkadaşım, dostum, Arda Öziri’yi kaybettik, çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

TİMUR ACAR

Nasıl yazacağını bilemiyor insan. Canımız, arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik… Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum… Mekanın cennet olsun kardeşim…

GONCA VUSLATERİ

Bu gece sahneye çıktığımızda #Marti oyununun kalbinde adın yazıyor olacak.. iyi bir insanı, iyi bir oyuncuyu kaybettik Allah rahmet eylesin.. Allah ailesine sabır versin,sevenlerine..herkese… Başımız sağolsun.

GÖZDE KANSU

Arda Öziri…kaybettik seni hayat ne fenasın!! Bin sabır ailene, kabullenemedikçe bizlere! Çok üzgünüm çok!!

KAAN URGANCIOĞLU

Mekanın cennet olsun, güzel hatırlayacağım..

BÜŞRA PEKİN

Çok kıymetli okul arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin..

RIZA KOCAOĞLU

Canımız, kardeşimiz, sınıf arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik. Çok üzgünüm mekanın cennet olsun kardeşim seni çok özleyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler