Ana SayfaÜnlülerSongül Karlı'nın Sakladığı Oğlu Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Songül Karlı’nın Sakladığı Oğlu Ortaya Çıktı!

Ekranın sevilen sanatçılarından Songül Karlı, ekranda şu sıralar pek gözükmüyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü sanatçı Songül Karlı’nın, gözlerden uzak büyüttüğü oğlunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Karlı yıllardır sakladığı oğlunu ortaya çıkardı. İşte Songül Karlı’nın herkesten sakladığı oğlu!

Songül Karlı Kimdir?

Songül Karlı Oğlu ile Tatilde…

Şarkıcı Songül Karlı, Mersin konseri öncesi oğluyla birlikte tatilde görüntülendi. Konser öncesi enerji depolayan şarkıcı çevredekilerin ilgi odağı oldu. Şarkıcı oğlu ile birlikte güzel anlar yaşadı. Otelin iskelesinde deniz ve güneşin keyfini çıkaran güzel şarkıcı, düzgün fiziğiyle de dikkatlerden kaçamadı. İlerleyen yaşına rağmen iddialı fiziği ile gündemde çok konuşuldu.

Songül Karlı’nın Herkesten Sakladığı Oğlu!

İstanbul’da yaşayan 44 yaşındaki şarkıcı Songül Karlı’nın, 2005 yılında evlendiği Baykal Gümüş’ten Efe Furkan adını verdikleri oğlu dünyaya geldi . Songül Karlı, 2006 doğumlu oğlunu magazin dünyasından uzak tutmaya çalışıyor. Hatta kendi Instagram hesabından oğlu ile çok nadir fotoğraf paylaşıyor. Karlı, bir çocuk dünyaya getirdiği eşi Baykal Gümüş’ten 2008 yılında boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı ‘Su Gibi’ ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi. Bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Karlı, geçtiğimiz sene eşiyle yollarını ayırdı. Olaylı boşanma süreci ile Songül Karlı gündemde çok yer almıştı. Tartışmalı biten evlilik, Songül Karlı’yı çok yormuştu. Bu yüzden ekranlarda uzun süre yer almamıştı. İşte gündemde çok konuşulan Şarkıcı Songül Karlı’nın herkesten sakladığı oğlu;

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler