Ana SayfaDedikoduTarkan'dan Alkışlanacak Hareket!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Alkışlanacak Hareket!

Minik Elif, Antalya’da erken doğum ile dünyaya geldi. 33 gün kuvöz’de kalan Elif’in, hiper tansiyon ve özafagus mide varisi teşhisi konuldu. Elif’in sağlığına kavuşmaktan sonra bir de Tarkan hayali vardi. Tarkan ise bu çağrıya sessiz kalmadı. Detaylar haberimizde…

Tarkan’dan Alkışlanacak Hareket!

Tarkan Kimdir?

Elif Toprak’ın annesi, kızına konulan teşhisin ardından internet üzerinde bir kampanya başlaşmıştı. Yaklaşık 5 ay önce başlatılan kampanyada, 10 binlerce imza toplanıldı. Kampanyaya birçok ünlü isimler destek verdi. Bu isimlerden bazıları; Cem Adrian, Fulden Uras, Kutsi, Yeşim Salkım ve Ezgi Mola. Minik Elif’in ise başka bir hayali vardı.

Minik Elif’in tek hayali ise ilk önce sağlığına kavuşmak, arkan ile bir araya gelebilmek olduğunu söyledi.  Tarkan’a ‘Seni çok görmek istiyorum’ diye seslenen Elif’in isteğine, ünlü sanatçı duyarsız kalmadı. Tarkan, içerisinde imzalı ve ‘Elif’e en kocaman öpücük ve sevgilerimle’ notunun yazılı olduğu resim, albüm ve posterini kargoyla gönderdi.

Sabah evine gelen kargoyu alan Elif ile annesi, paketi açtıklarında sevinç gözyaşları döktü. Minik Elif ise hayalinden gelenleri görünce “Dünyalar benim oldu” diyerek mutluluğunu ifade etti. Tarkan’ın hasta olan Elif’e yapmış olduğu bu destek herkes tarafından ayakta alkışlandı.

Tarkan’dan Alkışlanacak Hareket!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler