Ana SayfaDedikoduMelisa Döngel'in Kavga Görüntüleri Gündeme Damgasını Vurdu!

İlgili Postlar

Melisa Döngel’in Kavga Görüntüleri Gündeme Damgasını Vurdu!

Şimdilerde ‘Kusursuz Kiracı’ adlı projede rol alan genç oyuncu Melisa Döngel’in, geçtiğimiz günlerde bir kadınla sokak ortasında kavga ettiği iddia edilmişti. Konu hakkındaki sorulara “Olabilir de, olmayabilir de” şeklinde cevap veren Döngel’in kavga görüntüleri ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in kavga görüntüleri gündeme damgasını vurdu. İşte o görüntüler;

“Eleştiriye Açık Bir İş Yapıyoruz”

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy’de görüntülenen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Kariyeriyle alakalı konuşurken; “Gelen eleştirileri umursuyorum” diyen Melisa Döngel, “Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz, insanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de pek takmamaya çalışıyoruz, hayatımıza devam edebilmek için” şeklinde konuşmuştu.

“O Çıplak Değildi”

22 yaşındaki güzel, 3.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla ilgili olarak, “Straplez bir fotoğraf paylaştım, dediğim gibi insanların görüş açısı. Yanlış yorumlanmış. Çıplak fotoğraf gördük hepimiz daha önce, o çıplak değildi” diyerek kahkaha atmıştı.

Melisa Döngel’in Kavga Görüntüleri Gündeme Damgasını Vurdu!

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Melisa Döngel, bu kez de skandal bir olayla gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında bir kadınla saç saça baş başa kavga kavga ettiği iddiaları sorulan oyuncu, “Olabilir de, olmayabilir de” diye gazetecilere cevap vermişti.

22 yaşındaki Döngel’in bir kadınla kavga ettiği görüntüler, önceki akşam sosyal medyada gündem oldu. Melisa Döngel’in Arnavutköy’de bir kadını saçından çekerek sürüklemeye çalıştığı anlar kameralara böyle yansıdı.

Melisa Döngel Kafe Çalışanlarını Tehdit Etti

Melisa Döngel geçtiğimiz senelerde bir kafedeki garsonlarla ettiği kavgayla gündeme gelmişti. Arkadaşları ile bir kafeye girmek isteyince kafe çalışanları, ünlü oyuncu ve arkadaşlarına rezervasyonları olmadığı ve pandemi nedeni ile sınırlı sayıda müşteri kabul ettikleri için içeri alamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine mekana girmekte ısrarcı olan Döngel’in bir kez daha hayır yanıtını alınca çileden çıktı ve mekandakilere bağırmaya başladığı söylenmişti.

Aldığı cevap karşısında sinirlenen ünlü oyuncu kafe çalışanları ile kapı önünde tartıştı. Bir süre kafe önünde çalışanlarla tartışan Melisa Döngel ve arkadaşları iddialara göre çalışanlara ağır hakaretlerde bulunmuştu. Döngel, çalışanlara ”Siz bittiniz, sizi bitireceğim” diye tehditte bulundu. Yaşanan olay üzerine 3 kafe çalışanı mekanın kamera görüntülerini alarak Melisa Döngel ve arkadaşları hakkında ”Hakaret ve tehdit” suçlamarından polise şikayette bulundu. Döngel ve yanındaki arkadaşlarının ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Döngeli kayıtlı olduğu hiç bir adreste bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri ”Adresinde bulunamamıştır” diyerek dosyayı adliyeye gönderdi. Döngel ve arkadaşlarının savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.

Melisa Döngel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler