Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler'in Kadınlar Hakkındaki Söylemleri Tepki Yarattı!

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler’in Kadınlar Hakkındaki Söylemleri Tepki Yarattı!

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler dünyaevine girmişti. Fakat evlilik uzun sürmedi. Evliliği boyunca giyim tarzını değiştirdiği gözlemlenen Hadise konserinde “Sizi kısıtlamalarına izin vermeyin” sözleriyle dikkat çekmişti. Boşanma sürecinde eşinden takıları talep ettiği öğrenilen Mehmet Dinçerler’in kadınlar hakkındaki söylemleri tepki yarattı! İşte Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o söylemler;

Hadise’den Boşanma Açıklaması

Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.”

Mehmet Dinçerler’den Boşanma Açıklaması

İş insanı Mehmet Dinçerler ise sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı;

“Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar’ görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…”

Hadise’den Tüm Takıları İstedi!

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in avukatları, boşanma davası için bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, boşanma için Mehmet Dinçerler’den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenildi. Dinçerler’in ise Hadise’ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL’lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü.

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler’in Kadınlar Hakkındaki Söylemleri Tepki Yarattı!

Hadise’ye baskı yaptığı yönünde söylentiler olan Mehmet Dinçerler eski attığı tweetlerle herkesin ağzını açık bıraktı. Kadınlar hakkında oldukça çirkin ithamlarda bulunan Dinçerler’in bu söylemleri kendisine yakıştırılmazken sosyal medya kullanıcıları “Gerçek yüzü ortaya çıktı” yorumlarında bulundu.

Tweetlerin ortaya çıkmasından sonra bu paylaşımları silen ancak yine de tepkilerden kurtulamayan Dinçerler ise Twitter hesabını kapattı. İşte Mehmet Dinçerler’in o tweetlerinden bazıları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler