Ana SayfaDedikoduPınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan Evlilik Açıklaması

Geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava’daki bir konsere el ele gelerek aşklarını ilan eden oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Birkaç gün önce mutluluklarını sosyal medya hesaplarından da gözler önüne seren ikili, Maslak Uniq’de Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı ‘Aydınlıkevler’ adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Sitemkar bir şekilde gülerek, “Arkadaşlar siz bizim olduğumuz her yere gelecek misiniz?” diyen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan evlillik açıklaması geldi. İşte ünlü çitfin o açıklaması;

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım El Ele Görüntülendi

Tüm bu yaşananların ardından Kaan Yıldırım’ın gönlünü ‘Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz’e kaptırdığı, ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan oyuncuların birlikteliği, Melike Şahin konserinde belgelendi.

28 yaşındaki Pınar Deniz ile bir süredir beraber olduğu bilinen Kaan Yıldırım (35) el ele görüntülendi. Harbiye Açıkkhava’da düzenlenen Melike Şahin konserini izlemeye gelen oyuncu çift, aşklarını ilan etti. İkili, basın mensuplarına el ele poz verdi.

Çiçeği burnunda sevgililer, ilişkileri hakkında da konuştu. Deniz ve Yıldırım, “Her şey çok güzel gidiyor. Gördüğünüz gibi daha fazla yorum yapmamıza gerek yok, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz kimdir?

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz ‘den Aşk Yüklü İlk Paylaşım Geldi…

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Pınar Deniz ile oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ’nda gerçekleşen Melike Şahin konserini izlemeye gelmiş, ünlü çift el ele görüntülenincede aşklarını hayranlarına ilan etmişlerdi. Gazetecilerin sorularına yanıt veren ikili, “Mutluyuz” açıklaması yaparak hayranlarını heyecanlandırdı…

Pınar Deniz kimdir?

Ünlü Oyuncular Aşka Geldi…

Çift, aşklarını şimdi de sosyal medyaya taşıdı. Kaan Yıldırım, sevgilisiyle birlikte verdiği bu pozu, “Çok…” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Pınar Deniz de Yıldırım ile bu siyah-beyaz fotoğrafını, “Çok kalp…” ifadeleriyle Instagram’dan paylaştı. İkilinin gönderileri takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

Kaan Yıldırım kimdir?

Tiyaro Oyununa Gittiler

Sürpriz aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, önceki gün Maslak Uniq’de Demet Akbağ’ın tiyatro oyunu olan ‘Aydınlıkevler’i izlemeye gitti. Sevgililer, çıkışta araçlarını kulisin oraya getirttiler. Araçlarına binerek çıkış yapan çift, durarak gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Oyunu çok beğendiğini söyleyen ikili, “Demet Akbağ’ı izlemek muhteşemdi, çok keyif aldık” dedi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan Evlilik Açıklaması

Basın mensuplarına sitemkâr bir şekilde gülerek, “Arkadaşlar, siz bizim olduğumuz her yere gelecek misiniz?” diyen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, evlilikle ilgili sorulara da cevap verdi.

Ünlü çift, “Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika da çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel” diye konuşarak şu an evlilik düşünmediklerini belirttiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler