Ana SayfaDedikoduMelisa Döngel Kafe Çalışanlarını Tehdit Etti

İlgili Postlar

Melisa Döngel Kafe Çalışanlarını Tehdit Etti

Sosyal medyanın gündeminde tatsız bir olay tartışılıyor. Geçtiğimiz ay yaşanan olaya dair detaylar gün yüzüne çıktı. Melisa Döngel kafe çalışanlarını tehdit etti. Çalışanlara ağız dolusu hakaretlerde bulunduğu söylenen Döngel hakkında çalışanlar suç duyurusunda bulundu. Peki olay neydi? İşte merak edilen tüm detaylar;

Melisa Döngel Hakkında Suç Duyurusu

“Sen Çal Kapımı” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melisa Döngel bir mekanda olay çıkardı. Çalışanlara karşı ağır hakaretler sarf eden Melisa Döngel’in olay anındaki tavırları olay sırasında orda olan müşteriler tarafından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun kavga videosunun sosyal medyaya düşmesi Döngel’in hayranlarında da tepki uyandırdı.

Kafeye Alınmadı

Melisa Döngel geçtiğimiz ay arkadaşları ile bir kafeye girmek istedi. Ama kafe çalışanları, ünlü oyuncu ve arkadaşlarına rezervasyonları olmadığı ve pandemi nedeni ile sınırlı sayıda müşteri kabul ettikleri için içeri alamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine mekana girmekte ısrarcı olan Döngel’in bir kez daha hayır yanıtını alınca çileden çıktı ve mekandakilere bağırmaya başladığı iddia ediliyor.

Melisa Döngel Kafe Çalışanlarını Tehdit Etti

Aldığı cevap karşısında sinirlenen ünlü oyuncu kafe çalışanları ile kapı önünde tartıştı. Bir süre kafe önünde çalışanlarla tartışan Melisa Döngel ve arkadaşları iddialara göre çalışanlara ağır hakaretlerde bulundu. Döngel, çalışanlara ”Siz bittiniz, sizi bitireceğim” diye tehditte bulundu. Yaşanan olay üzerine 3 kafe çalışanı mekanın kamera görüntülerini alarak Melisa Döngel ve arkadaşları hakkında ”Hakaret ve tehdit” suçlamarından polise şikayette bulundu. Döngel ve yanındaki arkadaşlarının ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Döngeli kayıtlı olduğu hiç bir adreste bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri ”Adresinde bulunamamıştır” diyerek dosyayı adliyeye gönderdi. Döngel ve arkadaşlarının savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.

Melisa Döngel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler