Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola'nın Eski Hali Sosyal Medya'nın Dilinde...

İlgili Postlar

Ezgi Mola’nın Eski Hali Sosyal Medya’nın Dilinde…

Yeni sezon dizilerinden olan popüler dizi Masumlar Apartmanında Safiye karakterini oynayarak top performans sergileyen usta oyuncu Ezgi Mola, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 19 sene önce oyunculuk mesleğine adım atan güzel oyuncunun gençlik yıllarına ait fotoğrafları ortaya çıktı. Eski halini gören oyuncunun hayranları onu tanımakta zorlandı.. İşte Detaylar..

Ezgi Mola ‘nın Sevgilisinden Temizlik İtirafı

Ezgi Mola’nın Eski Hali Sosyal Medya’nın Dilinde…

Hem oyunculuktaki yüksek performansı hem de istikrarlı özel hayatıyla isminden bolca söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Mola2nın eski hali takipçilerini şoke etti, sosyal medyanın da diline düştü.. 2001’de Karate Can adlı dizide oynayan Ezgi Mola’nın eski halini gören sevenleri, usta oyuncuyu tanımakta güçlük çekti.

Ezgi Mola Kimdir?

Yaşam Koçu Sayesinde Kilolarından Kurtulmuştu..

Güzel oyuncu uzunca seneler boyunca fazla kilolarından kurtulmak için çokcana çaba sarf etmek zorunda kaldı. 2018 senesinde ünlüleri incecik yapan yaşam koçu Şeyda Coşkun’dan yardım alan Ezgi Mola, fazla kilolarından ise bu sayede kurtulmayı başardı.

Diğer yandan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde oyuncu Hazal Kaya’nın kilolu oyunculara televizyonda başrol verilmediği tepkisini daha önce kendisinin de gerçekleştirdiğini fakat bu algıyı kırdığını belirtmişti. 

Sahte Hesabından Kendini Öven Gülben’e Ezgi Mola’dan Büyük Gönderme..

Ezgi Mola: “Hiçbir Zaman İncecik Değildim”

Ezgi Mola: “Hiçbir zaman incecik değildim, öyle bir beklentim de yok. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerekiyor. Ayrıca bakılması gereken tek şey; o rolün hakkını verebilir mi, veremez mi?”şeklinde konuştu.

İşte Ezgi Mola’nın Görenlerin İnanamadığı Eski Hali;

Ezgi Mola'nın Eski Hali
Ezgi Mola’nın Eski Hali
Ezgi Mola'nın Eski Hali
Ezgi Mola’nın Eski Hali
Ezgi Mola'nın Eski Hali
Ezgi Mola’nın Eski Hali

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler